Tłumaczenie nr 3:)...Prosze.

Temat przeniesiony do archwium.
31-40 z 40
| następna
no tak, zaczynam drzec!
Wielki Brat Alf -patrzy.....tylko, ze nie potrafi zobaczyc;-):):)
Mnie jest ciebie zal za glupote...bo w twoim przyèpadku jak to powiezieli w starym znanym serialu----gdyby miala skrzydla-ty latalbys\alabys-jak golebica
hymmm.. a nie powinno ... ;/

To mi moze byc Ciebie zal zwarzajac na to, ze najpierw gadasz jakies glupoty, a potem starasz sie odwrocic kota ogonem i wyskakujesz z jakimis "PSYcho testami"
Moze sam powienienies sobie pare ich zrobic i spr. czy z Tobą aby na pewno wszystko jest ok...
alfo-alfa i reszta....patetyczne jest to co piszesz ....i nie ma nawet co odpowiedziec bo co by nie napisal to i tak dla ciebie zbyt trudne....nie ten jezyk.....choc zdawaloby sie ze polski
Popieram w 100% z tymi testami, myślę, że powinieneś - to dla Twojego dobra...
TRISHYA WIESZ KTO TO JEST.TO PAN PSYCHOLOG,KTORY 2 dni temu pytal cie oporade na jakies nadmorskie miejsce w italii.pamietasz?ten co testowal ta dziewczyne z watku.temat"prosze"....

szanowny panie psychologu-ale pan inteligentny,nie ma co....bravo...
nic czlowieku nie rozumiesz o innych ludziach...
a te twoje testy to sobie wsadz w nos.....
Juz szanowne panie prosze o otrzeźwienie umyslu, apeluje że można już kontynuować dyskusje na innych wątkach. Ja naprawde nie mialem nic zlego na myśli pozostwiam was w waszych czynnościach. Zauwazylem, że duża liczba osób mieszka we Wloszech i drogą internetową utrzymuje kontakt z rodakami. Widać, że musi Państwu brakować kontaktu przebywając za granicą. Pochwalam takie strony internetowa, jak ta tutaj to bardzo dobry pomysl. Jest to zarówno źródlo informacji, możliwość przyswojenia sobie języka obcego , jak i sluży relacjom interpersonalnym.
Pozdrawiam gorąco. Co zlego to nie ja.
myslisz kasiu? moze tak moze nie....w kazdym razie jednak chyba zabraklo mu pewnosci siebie, bo milczy.......:-)
*psycholog (gość) 29 Lis 2005, 22:29 odpowiedz
wysłano z: *.50.254.70

ma ten sam numer pod nickiem.i tez robi testy na ludziach
no to rozwiazalas zagadke!:-) taki z niego psycholog jak z koziek d...trabka!! !"wylanczam" napisal ....sic!
Temat przeniesiony do archwium.
31-40 z 40
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia