Bardzo prosze na polski

Temat przeniesiony do archwium.
hai ragione...ho i capelli e gli occhi chiari...non e` proprio da italiano...ma anche te vedo che hai i capelli scuri sicuramente non e` tipico da te...o sbaglio??
Prosze
Masz rację... mam włosy i oczy jasne...wcale jak nie Włoch..ale również Ty widzę, że masz naprawdę ciemne włosy nietypowe dla ciebie /pewnie dla Polki/ czy sie mylę?
tak jakos mniej więcej:)
masz racje,mam wlosy i oczy jasne...nie jest to typ(rodzaj urody) wloski..ale widze, ze ty majac ciemne wlosy tez nie masz typowej urody polki..czy sie myle?
Dziękuje i prosze jeszcze odpowiedz:

"Tak Ty też masz racje:) Ja jestem brunetką i mam ciemną karnacje,taka Włoszka ze mnie:)... wy myślicie,że wszystkie Polski są blądynkami z niebieskimi oczami a to jest nieprawda...
Są i blądynki jak i brunetki.Może i nie masz urody typowego Włocha ale i tak mi się podobasz"
Prego....;)
Pomoze mi ktos?
:(
Si,anche tu hai ragione.Io sono bruna e ne ho pelle scura,cosi italiana di me....voi pensate che tutte le polacche sono bionde con i occhi azzurri e questo non e' vero...
Ci sono i bionde com'e i marrone.Forse tu non hai bellezza tipica italiana ma anche cosi mi piaci...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia