Jeden sms-es,prosze..

Temat przeniesiony do archwium.
"Tesoro sei sempre dolcissima,pensare a te mi fa stare bene,è bello averti sempre nei miei pensieri,sei il mio pensiero pi ù bello,,ti adoro,spero che ti senti meglio."
Skarbie jestes jak zawsze słodziutka, myslenie o tobie sprawia, ze czuje sie dobrze, jest pieknie miec cie zawsze w myslach, jestes moja napiekniejsza mysla, uwielbiam cie, mam nadzieeje, ze czujesz sie lepiej
Skarbie jesteś zawsze bardzo słodka,myślenie o Tobie powoduje,że czuję się dobrze,jest pięknie mieć Cie zawsze w moich myślach,jesteś moją najpiękniejszą myślą,uwielbiam Cię,mam nadzieję,że czujesz się lepiej.
Wszystko sie zatem zgadza:)
Dziękuje wam kochane;)Prosze jeszcze odpowiedz:

"Jestem chora,ale myslenie o Tobie powoduje,że jest mi lepiej.Jak Ty to robisz skarbie?Chociaż jesteś tak daleko,czuje,że jesteś przy mnie zawsze myślami i sercem.Tak bardzo bym się chciało do Ciebie teraz przytulić i poczuć,że jesteś blisko mnie"
Prosze
Sono malata,ma pensare a te mi fa stare bene.Come fai questo tesoro?Benche sei cosi lontano,sento,che mi sei sempre vicino dei pensieri e del cuore.Vorrei tanto abbraciarti e sentire che sei vicino a me.
Za ewentualne poprawki dziękuję.
Zamiast bene powinno byc meglio,przepraszam:)
czyli.....stare meglio tak?:)
Bardzo dziękuje Marta;)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia