Jeszcze raz bardzo prosze o pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
"Piękna.Dziękuje.Ja również za jakiś czas Ci wyśle coś równie pieknego jak Twoja.Dajesz mi tyle siły,każdego dnia dzięki Tobie mam uśmiech na twarzy.Nie wiem jak mam Ci pomóc odnośnie tej strony.Posłuchaj,jak już wejdziesz na samej górze są takie okienka,(6-pisze FORUM),tam musisz kliknąc.A potem nacisnąc na nowy temat."
Bella, grazie. Anch'io ti mandero' qualcosa di bello dopo. Tu mi dai tanta forza ogni giorno. Grazie a te per il mio sorriso ogni giorno. Non so come posso aiutarti con questo sito. Senti, quando la entri, sopra ci sono "le finestre" ( jak są okienka po włosku te na stronkach????????) ci sono 6 posti x cliccare e popi e' scritto forum. Devi cliccare la e poi clicca "nowy temat"
Maddyy dziękuje bardzo!!:)
Prosze Was jeszcze o to tlumaczenie.

HO PROVATO A CAPIRE IL SITO IN POLACCO, ARRIVO FINO A NOWY TEMAT E POI NON RIESCO A CONTINUARE,HO BISOGNO DEL TUO AIUTO, SE IMPARO A USARLO SAREBBE DI GRANDE AIUTO,AIUTAMI
probowalem zrozumiec ta strone polska, doszedlem do tematu nowy temat no i dalej nie wiem, co robic, potrzebuje twojej pomocy, jesli naucze sie go uzywac, bedzie bardzo dobrze, pomoz mi
Dziękuje serdecznie.Prosze jeszcze odpowiedz.Nie wiem czy będzie umiam się w tym połapać:(

"Gdy tam jesteś(nowy temat)
W pierwszym okienku pisze"AUTOR' wpisz tam swoje imie.
W drugim wpisz temat,co chcesz przetłumaczyć
W trzecim daj na"POMOC JĘZYKOWA-TLUMACZENIA'
Na samym dole wpisz tekst,który chcesz żeby Ci przetłumaczyli a potem kliknij na 'wyślij'
allora, li dove c´e scritto "autor" (il primo finestrino) devi scrivere il tuo nome, nel secondo finestrino scrvi invece il tema, cioe quello che vuoi tradurre e nel terzo "POMOC JĘZYKOWA-TLUMACZENIA'. sotto sotto scrivi il testo, che desideri tradurre e poi clicca "wyslij"
Se gia' ci sei (NOWY TEMAT) nel primo posto e' scritto AUTOR, la' scrivi il tuo nome. Nel secondo scrivi il topico - quello che vuoi tradurre. Nel terzo scegli POMOC JEZYKOWA_TLUMACZENIA. Il testo che vuoi tradurre lo scrivi giu' e dopo clicca WYSLIJ

mam nadzieje ze sie uda
Bardzo,bardzo dziękuje:)))
nie musisz konczyc z nim znajomosci, zacznij tylko w koncu uczyc sie wloskiego, na forum jest duzo osob, ktore ci pomoga, wiec do dziela:-)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka