non voglio disturbarti al lavoro. sto pensando a noi tutto il tempo, sto meglio, veramente.
[konto usunięte]
07 sty 2006
Dziękuje Maddyy
[konto usunięte]
07 sty 2006
Prosze jeszcze was o pomoc.
"lo giuro sul nostro.scrivi tutti sms che vuoi-pisz tyle ile chcesz?se ti va scrivi in polacco,quando scrivi in polacco riesco a capire.Ti prego scrivi ho bisogno della tua campagnia"
tujaga
07 sty 2006
se ti va scrivi in polacco,quando scrivi in polacco riesco a capire.Ti prego scrivi ho bisogno della tua campagnia" - jeśli ci lepiej pisz po polsku, jak piszesz po polsku daję radę zrozumieć. Proszę cię pisz, potrzebuję twojego towarzystwa.
[konto usunięte]
07 sty 2006
przysiegam na nasze..pisz tyle smsow, ile chcesz.jesli chcesz pisz po polsku, gdy piszesz po polsku, potrafie zrozumiec.prosze cie pisz, potrzebuje twojego towarzystwa
[konto usunięte]
07 sty 2006
Dziękuje bardzo.Prosze jeszcze raz o pomoc.
"Bardzo bym chciała,ale niestety z tej strony gratis jest tylko 10 sms dziennie.Może jeszcze będę mogła coś napisać.Dużo masz pracy dzisiaj?"
[konto usunięte]
07 sty 2006
vorrei tanto, ma purtroppo da quel sito posso mandarti solo 10 sms al giorno (gratis). forse potro´ scriverti ancora qualcosa.Hai tanto lavoro oggi?
[konto usunięte]
07 sty 2006
Dziekuje serdecznie:)
[konto usunięte]
07 sty 2006
Jeżeli ma ktoś jeszcze troszke czasu to prosze-znowu o pomoc... ;)
"appena torna dal lavoro italia avremo la possibilita di incontrarci-kiedy pojedzie do wloch do pracy mozliwe bedzie spotkanie?Un mese passa veloce,tra poco ci vedremo"
jak tylko wroci z pracy z Wloch, bedziemy mieli mozliwosc sie spotkac. misiac szybko minie, wkrotce sie zobaczymy
tornare-wracac a nie jechac
[konto usunięte]
07 sty 2006
Dziękuje.Prosze ostatni raz o pomoc.
"Pojedzie w lutym.To może spotkamy się dopiero za 2 miesiące,może nawet potem"
[konto usunięte]
07 sty 2006
ci va a febbraio.Allora forse ci incontreremo tra 2 mesi o forse ancora piu´ tardi
[konto usunięte]
07 sty 2006
Dziękuje:)
[konto usunięte]
08 sty 2006
witam serdecznie w Twoim wpisie znalazłam że jest mozliwe wysyłanie smsów 10 gratis (mam nadzieje że do Włoch)nie wiem czy dobrze zrozumiałam , ale jesli tak to proszę napisz mi jak i gdzie to mogę znaleźć , będe ogromnie wdzięczna i dziekuje pozdrawiam cieplutko