na wloski plisssssssss

Temat przeniesiony do archwium.
KOCHANI! PRZETLUMACZYCIE MI MALUTKI,KROCIUTKI TEKST? WIELKIE DZIEKI.OTO TEKST: " MYSLISZ ZE JESTEM GLUPIA I NIC NIE WIDZE? ODDALILES SIE ODE MNIE,PRAWIE SIE NIE ODZYWASZ,SPODOBALA CI SIE JAKAS DZIEWCZYNA,I OTWARCIE MOWISZ ZE MA PIEKNE OCZY I WLOSY.ZYJESZ W JAKIMS DYSTANSIE DO MNIE,I NAPRAWDE ZACZYNAM WIERZYC W TO,ZE JUZ NIE CHCESZ BYC ZE MNA,ZE JEST KTOS ,KTO BARDZIEJ CI SIE PODOBA,I KTOS,KTO JEST FAJNIEJSZY.MYSLE ZE MOJ PRZYJAZD DO CIEBIE JEST NIEPOTRZEBNY,I SZKODA ZE DO KONCA NIE JESTES ZE MNA SZCZERY.PRZYKRO MI ZE MIALES WOLNY DZIEN I NAWET NIE POSTARALES SIE ZEBY GO SPEDZIC RAZEM ZE MNA PRZED KOMPUTEREM.OSTATNIO TO JA O CIEBIE ZABIEGAM,I NIE WIEM DLACZEGO TO ROBIE,BO NIE CZUJE SIE WINNA ."-------PROSZE,BARDZO PROSZE,PRZETLUMACZCIE MI TO NA WLOSKI.
pensi che sono stupida e non vedo niente? ti sei allontanato da me, quasi' non mi parli. ti e' piaciuta qualche ragazza e dici chiaramente che ha dei bei occhi e cappelli. vivi a distanza con me e davvero comincio a credere che non vuoi piu' essere con me, che esiste qualcuna che ti piace di piu' e ti sembra piu' brava di me. penso che il mio arrivo e' inutile ma mi dispiace che alla fine non sei sincero con me. avevi un giorno libero e mi dipiace che non lo volevi trascorrere insieme a me davanti al computer. recentemente io sono quella che si adopera per te e non so perche' lo faccio perche' non mi sento colpevole
AGATKA,JESTES NAJKOCHANSZA OSOBA NA SWICIE-DZIEKI
wyrzuc z serca drani.....sluze pomoca!dobranoc

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia