jak o napisać po włosku ??

Temat przeniesiony do archwium.
Teraz mam mało czasu , zabiegane dni, poniewaz otwieram nowa działalnośc. Firma Usługowa...urzadzam biuro w domu, kupiłam parę rzeczy otrzebnych do funkcjonowania biua..Trzeba zalatwić sprawy w urzędach itd... Normalnie pracuje na etacie, chodzena kurs włoskiego ...ucze sie sama dodatkowo wloskiego.a wieczorem bede pracowac w mojej firmie.
Praca typowo biurowa ,jestem od spraw papierkowych,ksiegowych... a moj przyjaciel ma firme i wykonuje usługi ....... znajduej czas zeby pisac z włoskimi przyjaciólmi , poniewaz to lubie a poza tym przez to także sie uczę pisząc, poznaje nowe ciekawe osoby....
We Włoszech spedziłam wiele pięknych chwil, do których z przyjemnoscia wracam .mle wspominam ..mysle ze kiedys tam jeszcze wróce....

Jestem zadowolona , gdy rano otwieram komputer a tam wiadomosc od Ciebie....

dzieki ....
Adesso ho poco tempo, le giornate bollenti, sto per aprire una nuova attivita' commerciale. L'agenzia di servizi...devo organizzare l'ufficio a casa, ho comprato un po' di cose che servono per far funzionare questo ufficio..Devo sbrigare le pratiche presso vari enti ecc.... Lavoro anche come dipendente a tempo pieno , frequento il corso d'italiano...in piu' studio da sola l'italiano.e di sera lavorero' a conto della mia ditta.
Il lavoro tipico da ufficio, sbrigo le carte, la contabilita'... e il mio amico rende i servizi ....... comunque trovo il tempo per scrivere ai miei amici italiani perche' mi piace ed inoltre in questo modo imparo la lingua e posso conoscere le persone interessanti....
In Italia ho passato dei bei momenti, ai quali ritorno con piacere... penso che un giorno ci ritornero'....

Jestem zadowolona , gdy rano otwieram komputer a tam wiadomosc od Ciebie....

dzieki ....
sorki
ostatnie zdanie
Sono contenta quando di mattina accendo il pc e mi appare il tuo messaggio...

»

Pomoc językowa - tłumaczenia