pomoc:)

Temat przeniesiony do archwium.
"""io sono uscita ieri dall'ospedale,sono stata operata ad 1 cisti alle ovaie e adesso sono a riposo fra 1 mese esce il risultato dell'esame istologico cosi vediamo se era benigno o maligno""""

witajcie w sobote:)prosilabym jak zwykle was o pomoc, wiem mniej wiecej ze chodzi o to ze ze byla w szpitalu, byla operowana, a teraz czeka na wyniki itd...
a moze sie myle:)
hej to znowu ja! chyba jestesmy zsynchronizowane :)

w każdym razie zrozumiałaś o co chodzi:)

ja wczoraj wyszłam ze szpitala, byłam operowana z powodu torbiela na jajniku i teraz dochodzę do siebie, za miesiąc będę miała wyniki badania histologicznego i będzie wiadomo czy był złośliwy czy nie(torbiel)
dzikuje ci slicznie ilecka:) a w druga strone moge prosic i dam wam spokoj:)

""""ciesze sie ze jestes juz w domu i czujesz sie lepiej!teraz pewnie jestes jak krolewna wszyscy ci we wszystkim pomagaja:)ja za miesiac tez musze na kontrole!czy nie pojawil sie znow rak!wiem co czujesz, ta cholerna niepewnosc zabija!napisz co i jak!buzka dla was""""
sono contenta che sei già a casa e che stai meglio! ora sicuramente sei la principessa e tutti ti aiutano in tutto:) io fra un mese devo fare il controllo se il cancro non è tornato! so come ti senti, questa maledetta insicurezza uccide! fammi sapere! baci a tutti voi!

:)
ilecka no nie..:)jestes wielka:)dzieki i milego weekendu!!ja dzis na lekki spacerek uciekam!!!
dzieki i milego spacerku!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Kultura i obyczaje