sono stanco e non riesco a dormire perchè penso sempre al mio arrivo...ormai questa partenza mi mette molta agitazione e non riesco nemmeno più a dormire...sono molto contento di rivederti ormai tu sei lunica persona che mi rente felice
jeste zmeczony i nie moge spac bo mysle ciagle o moim przyjezdzie...ten wyjazd sprawia ze jestem poddenerwowany/podniecony i nie moge nawet juz spac...jestem bardzo zadowolony ze cie znowu zobacze..w koncu jestes jedyna osoba ktora mnie uszczesliwia
[konto usunięte]
03 kwi 2006
jestem zmęczony, nie mogę spać, bo myślę tylko o moim przyjeździe,ten wyjazd sprawia,że jestem bardzo pobudzony i nie jestem w stanie spać.Jestem szczęśliwy,że znów cię zobaczę,bo jesteś jedyną osobą,która sprawia,że czuję się szczęśliwy
[konto usunięte]
03 kwi 2006
dzieki skarbie moge jeszcze to...perchè non mi hai risposto al messaggio di prima....volevo sapere chi è la ragazza? manda anche una foto della ragazza di culi parli
[konto usunięte]
03 kwi 2006
dlaczego nie odpowiedzialas na moja wczesniejsza/poprzednia wiadomosc? chcialem wiedziec kim jest ta dziewczyna? wyslij tez zdjecie dziewczyny o ktorej mowisz
[konto usunięte]
03 kwi 2006
dzieki dziewczyny....moge prosic o male tlumaczonko....przepraszam skarbie...naprawde mialam ciezki dzien...ta sytuacja dala mi duzo nerwow...nie wiem jak to sie stalo...ale ufam ci i skoro muwisz ze to niemozliwe to wierze...moze cos z telefonem...nie wiem i nie chce o tym wiecej myslec...czekam na ciebie...to juz tak blisko...tak bardzo pragne zebys mnie przytulil...objal...ty tez dajesz mi duzo szczescia...caluje
[konto usunięte]
03 kwi 2006
prosze o pomoc
candy
03 kwi 2006
A oto i tlumaczonko:
Scusami tesoro, ma ho avuto veramente una giornata lunga. Questa situazione mi ha fatto innervosire. Non so come sia successo, però mi fido di te e se mi dici che è impossibile, ti credo. Forse è colpa del telefono...non lo so e non voglio più pensarci. Ti aspetto...è già così vicino. Ho tanta voglia di un abbraccio. Mi dai tanta felicità! Baci