Amore mio, ti auguro una felicissima Buona Pasqua, tanta gioia e serenità con tutto il cuore da chi ti vuole.
Kochanie moje, życzę ci z całego serca najszczęśliwszej Wielkanocy, dużo radości i zadowolenia, od kogoś, kto cię kocha/lubi
Per pasqua volevo farti un regalo speciale, ma purtroppo non sono riuscita a mettermi dentro un uovo
Z okazji Wielkanocy chciałabym dać ci specjalny prezent, ale niestety nie dam rady zmieścić się (wsadzić się) w jajku
......
Che sia una Pasqua serena per tutti! sono appena entrata in questo sito e già ne sono innamorata! Un abbraccio a tutti e divertitevi a Pasquetta!
Niech Wielkanoc będzie pogodna dla wszystkich! Dopiero weszłam na tę stronę i już w niej jestem zakochana. Całus dla wszystkich i cieszcie się Wielkanocą
Per voi bimbi, la Pasqua significa "la sorpresa nell'uovo", per noi grandi significa la speranza di una famiglia sempre unita e in perfetta armonia. Auguri a tutti voi!
Dla waszych dzieciaków Wielkanoc znaczy ' jajko z niespodzianką', dla nas dużych znaczy nadzieję, z rodziną zawsze zjednoczoną w doskonałej harmonii. Życzenia dla was wszystkich!
Una volta all'anno si festeggia la pasqua.. è un giorno speciale, forse il più dolce perchè arricchito dal profumo delle uova al cioccolato, dai fiori primaverili.. e da te.. soprattutto con affetto Buona Pasqua
Raz do roku świętuje się Wielkanoc...jest to dzień szczególny, może bardziej słodki z powodu bogactwa zapachów jajek i czekolady, kwiatów wiosennych.. i ciebie..przede wszystkim.. z uczuciem, dobrej Wielkanocy
Che questo giorno così speciale e importante possa donarvi una festa piena di felicità, amore , e speranza .. AUGURI DI BUON PASQUA
Żeby ten dzień taki szczególny i ważny mógł podarować wam świeto pełne szczęścia, miłości i nadzieji... Życzę (życzenia) dobrej Wielkanocy
...myślę, że tak...