Pomocy!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo potrzebuje waszej pomocy!!
Czy może mi ktos przetlumaczyc ten krótki tekst na włoski...

"Sorki że przeżkadzam ale jestem ciekawa czy naprawde jestes......... i grasz w ........ Jesli to nie klopot czy moglbys mi odpisac"

Bardzo bede wam wdzieczna jezeli mi pomozecie!!
Bacio
Mi scusi che ti disturbo ma sono curiosa- sei davvero... e giochi in... (albo "suoni" jeśli chodzi o instrument). Se non c'e problema, potresti rispondermi ?

Tak mniej więcej, niech ktoś to jeszcze sprawdzi
ancora non arrivo a casa c`è molto traffico...oggi ho un problema che non mi sarei aspettato poi ti spiego..appena arrivo a casa ti faccio uno squillo
jeszcze nie jade do domu, jest duzy korek...dzisiaj pojawil sie problem, ktorego sie nie spodziewalem, pozniej ci wytlumacze...jak tylko przyjade do domu, dam ci sygnal
jest ok:)
dzieki Agatko za wszystko....za zyczenia..piosenki i tlumaczenia...pozdrawiam
Bardzo dziękuje za pomoc!!!! Jesteś suuper. I jeśłi moge wiedzieć to co znaczy hhmmm to zdanie
Io Kaka no AC Milan ...
hmmm czy to znaczy nie jestem Kaka z AC Milanu??
A dla wszystkich kibiców AC Milanu przysyłam pozdrowienia:)) Dzisiaj nasz kochany klub gra z Barcą!!! Forze Milan!!!
To zanczy doslownie: Ja Kaka nie AC Milan........;););) ale jaki w tym sens???
a gdzie gra Kaka'?
Kakà gra w Milanie ;)
no to bez sensu...
Cos mi sie nie chce wierzyc zeby to napisal Wloch...
A moze to Kakà,ale nie ten z Milano
...coz, w kazdym razie jedno jest pewne: jego wloski FA KAKA'...;)
Hejka! Dziękuje wam:) Tak myslałam że to nie Kaka:0 Denerwują mnie ludzie którzy podszywaja sie pod kogos wiec chcialam zlapac go na goracym uczynku :D No bo bez przesady nikt nie bedzie sie bezkarnie podszywal pod Kaka ;) Dzięki za pomoc Bacio:**
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia