Prosze o pomoc w tłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
"Kochanie nasze spotkanie jest już blisko.Moje serce i dusza się radują.Każdego dnia robiliśmy dużo a teraz spełni się moje największe marzenie.Być razem z.....Teraz wyobrażam sobie wszystko.Nasze pierwsze spojżenie,uścisk dłoni,pierwszy uśmiech na twarzy,pierwszy pocałunek.Być w Twoich ramionach,czuć,że jestem bezpieczna przy Tobie,czuć,że Twoje serce bije dla mnie mocno.To wszystko się spełni.Osoba,która kocham z calego serca przyjedzie."
Prosze
Jeszcze raz prosze!!
:(
PROSZE!!Bardzo mi zależy teraz na tlumaczeniu.
:(
proszeeeeeeee
Amore è vicino il nostro incontro. Il mio cuore e la mia anima non stanno in sè dalla gioia...ogni giorno facevamo molte cose e adesso il mio sognio andrà a realizzare..Stare insieme con te..

..przepraszam skończę troszkę później..
..od teraz wyobrażam sobie; ..ora mi immagino tutto..il nostro sgardo pieno di amore...le mani strette..il primo sorriso sul viso..il primo bacio..

..znowu muszę przerwać..mi dispiace..
..stare nelle tue braccia, sentire la sicurezza accanto a te, sentire che il tuo cuore batta per me.. tutto abbia realizzato..la persona che amo verrà..

..myślę,że tak..
Być w Twoich ramionach, - stare tra le tue braccia
czuć,że jestem bezpieczna przy Tobie, sentirmi sicura accanto a te
czuć,że Twoje serce bije dla mnie mocno. sentire il tuo cuore battere fortemente per me
To wszystko się spełni. tutto questo sta per realizzarsi
Osoba,która kocham z calego serca przyjedzie." viene la persona che amo con tutto il mio cuore
ops spoznilam sie:P saluti!
Bardzo Wam dziękuje.
co to znaczy "non ti fare tagliare le ali da nessuno"
a jest moze jakis kontekst do tego???
bo tak to brzmi w ten sposob..." nie obetne ( nie pokroje) ich tobie ani nikomu innemu"
"non ti fare tagliare le ali da nessuno"
nie pozwol nikomu by podcial ci skrzydla, cos w tym stylu
sorki, pomieszalam zupelnie....to jednak bylo jakies "utarte" wyrazenie a ja to tłumaczylam jak normalne zdanie :(
spoko:))
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia