Czesc, z wielka radościa (dosł.przyjemnościa) zauważam, że twój włoski się polepsza. Kontynuuj tak dalej w nauce i zobaczysz, że postępy (dosł.polepszenie) sprawią ci satysfakcję.
Lepiej jest nie iść do firmy z różnych powodów których tu nie wymieniam. Teraz staram sie dowiedzieć odnośnie miejsc blisko Perugii. Jakkolwiek, najlepszą rzeczą jest zaprezentowanie się samemu przez e-mail z załączonym CV.
(Dobrze by było) abyś dołączyła do CV fakt, że chcesz nauczyć się języka i że chcesz (jesteś dyspozycyjna ) zacząć od pracy fizycznej. Nie mów o pieniądzach, ale przede wszystkim żeby dali ci (możliwość) zdobycia doświadczenia w pojmowaniu (w nauce) języka. No i oczywiście wyżywienie i nocleg.
W najbliższym czasie przyślę ci listę stron, na które możesz wysłać twoje CV aby otrzymać jakąś konkretną odpowiedź.
Cześć, do szybkiego (zobaczenia/usłyszenia)
OTO TŁUMACZENIE (+-). Jakbym ja też mógł prosić o taką listę stron... Jeśli można... Ja natomiast szukam jakiejś pracy, gdzie wymagają już biegłej znajomości języka, więc nic Ci "nie podbiorę" Mój adres: [email] Grazie!