Z włoskiego na polski

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |
a Bologna si dice bocchino con ingoio ...e io ci vado matto!
cosi appena arrivi da me vedrai
...nie tylko w Bolonii tak sie mowi... Judyta, naprawde chcesz, zebysmy ci to przetlumaczyli? To jest forum publiczne, wlasnie udostepnilas czesci z nas znajacej wloski swoja baaardzo intymna korespondencje, chcesz, aby rowniez osoby nie znajace wloskiego ja poznaly?...
no dokladnie to samo napisalam
dobrze, ze chociaz sie nie zalogowalas ;-)
w Bolonii mowia sie (wpisz w google i zobacz na zdjciu co to jest: bocchino con ingoio) ...szaleje za tym. jak tylko przyjedziesz do mnie, to sama zobaczysz
dzięki serdeczne już wiem o co chodzi Prosz ejeszcze o przetłumaczenie na włoski ja przylatuje 19 05 na lotnisku w Bolonii będe o godz 19 00 napisz mi czy mnie odbierzesz i ile czasu będziemy razem Ja muszę być w "B"21 05 zastanów się i odpisz bo nie chce spędzić2 dni na lotnisku
dzięki serdeczne już wiem o co chodzi Prosz ejeszcze o przetłumaczenie na włoski ja przylatuje 19 05 na lotnisku w Bolonii będe o godz 19 00 napisz mi czy mnie odbierzesz i ile czasu będziemy razem Ja muszę być w "B"21 05 zastanów się i odpisz bo nie chce spędzić2 dni na lotnisku sama
Arrivo a Bologna il 19/05, sarò all'aeroporto alle 19:00. Dimmi se vieni a prendermi e quanto tempo passeremo insieme. Io devo essere a B. il 21/05, pensaci e rispondi, perché non voglio passare 2 giorni all'aeroporto.

Cisnie mi sie na usta komentarz co do poprzedniego smsa, ale sie powstrzymam.;-)
te zdania są wyrwane z kontekstu ale już wiem co ten palant mi pisze serdecznie dziękuje
bardzo ciekawe, zdania sa wyrwane z kontekstu, koles to "palant".. a jednak decydujesz sie do niego jechac. no coz, w koncu to nie mnie ciebie oceniac
bedzie zabawa w boloni;)
i to na calego:-) oj agatkaf rozbawials mnie do lez :-)
iiicha!
hurra odnalazalam ten tekst, o ktorym pisalas dee. moze i agatkaf chce sie posmiac? http://www.wloski.ang.pl/PROSZE_o_przetlumaczenie_na_wloski_10358.html
Szkoda tylko, ze w dwa dni to sie wiele nie da zrobic... facet pewnie ma jakies limity... :D
faktycznie fajne rzeczy ci koles proponuje...nie ma co :( widac ze chlopak na poziomie i duzo ma ci do zaoferowania...a ty dalej masz zamiar doniego jechac.... jeszcze chcesz zeby cie odbieral z lotniska ...., ale to nie moja sprawa.
heheheheheh bocco......ja tu ostatnio malo bywam...a tyle sie dzieje !
bo to wiosna kobietki...nie ma sie co dziwic :))))
dzięki za tłumaczenie Problem jest taki że ja już mam bilet a tego smsa dostałam dzisisj a ;zabawy;nie będzie
kochani nie bulwersujcie sie tak....wszystko jest dla ludzi..judyta baw sie dobrze w bolonii...w sumie w dwa dni to mozna ostro nabroic ;)

...tylko kto ci bedzie te rzeczy tlumaczyl jak juz wyladujesz??
wtedy to uz tłumaczenie nie bedzie potrzebne hihiihihihihihihhi.....
kolega pewnie wszystko przedstawi w praktyce a podobno praktyczna wiedza zawsze szybciej wchodzi do głowy niz sucha teoria :):):):):):):):):)
oj agatka, widze, ze masz dzisiaj doskonale poczucie humoru:-)
humorek dopisuje....owszem..tydzien imprezowy:-P
Jak usunac dane zapisane smsy z tej stronki.??? prosze o szybki kontakt i odpowiedź
wystarczy wyjsc a tu TYLEEE sie dzieje...;)))
jestem u siebie teraz na kompie a moja wspaniala kuzynka mi tu nawaliła całaą stronke brzydotami pomózcie mi to pierdoły jej usunąć bo widze że w gębie są tu co po niektórzy mocni..pazdro...:)
to ja sie teraz zwracam o prośbe z pytankiem jak mam sobie te esemesy usunąć z tej stronki bo mi kuzynka piekne rzeczy nawypisywala ojciec mój jak na to luknie to mnie zjedzie..:) plis..pomocy !
Problem polega na tym, ze to jest forum i nie mozna usunac tego, co sie napisalo. Proponuje po prostu skasowac dzisiejsza historie serfowania z komputera.:)
hm...mówisz usunąć histroie podasz mi może gdzie i w jaki sposób..?? pomóż bo ja dostałam już bólu głowy.... plis czekam...:)
kuku co tak długo cza czekac już nie mam nerwów kuzynke juz zjechałam..:(
Trza czekac, bo ludzie pracuja, wiec moze troche cierpliwosci?...

Jakiej przegladarki uzywasz? Explorera czy Firefoxa?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia