prosze o sprawdzenie błędów

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 73
hahahahahaha!!!!! no moj nick mowi sam za siebie.....:) hahahaha!
ja tez jak chodze do kiosku to prosze o szlugi a w spozywczym o jabola:D
hahahaha!!!!! a ja jeszcze do tego mowie zamiast "dzien dobry" - "siema stara,jak ci leci"
hehehe :D ;-)
a na koniec bekam i mowie :" skoluj na jutro jakas flaszke, bo u Ziutka melanzyk bedzie ....no oczywiscie szefowa tez zaproszona" :)
Ale cyry!!!!!!!!!!!!!!!!
na co pani odpowiada: Jasne Jadzka, na jutro wsio zalatwione, pare browarkow tez przyniose o ile moj chlop ich nie wydudnil z kumplem z mamra:)
hahahahahahahaha:)
Jadzka na to " a daj ty spokoj Krycha, jaki Twoj chłop? Przeciez on od dwoch dni lezy nieprzytomny pod monopolowym....do jutra sie nie obudzi, nie boj zaby...wiem,ze mozna nz Ciebie liczyc." :)))
heheheehehe:D

Krycha na to: Oj stara to zapomnij o browarku, olac starego, lepiej zapytaj swojego chlopa, ostatnio go w rowie kolo komisariatu widzialam, czy chate zostawi nam wolna na impre. I nie zawracaj mi tu glowy bo tych pacanow musze tera obsluzyc jak nalezy.
I mowi do nastepnego: czolem stary! srajtasma sie skonczyla?
Dio....normalnie poplakalam sie ze smiechu !hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha!
-"Jak to sie skonczyla ?! To co mam kurde tak palcem? Moze chciaz jakies rekawiczki? :)
nie wiedzialm ze moj komentarz wywola takie poruszenie na forum...:):):)...ale sadze ze ta dyskusja raczej nie wnosi nic do nauki jezyka..:):)
wiec ta "panna" mowi wam notte ****
"spieprzaj dziadu!" zacytowala jadzka prezydenta
no wiesz akurat twoja potrzebe rozumiem bo rowniez pale...ale jakos to slowo mi sie tak nie fajnie kojarzy...moze dlatego jestm tak wyczulona :):):)::)
Nieeeeeeee! Poczekaj !!! Już buona notte? A co z naszym wspólnym browarkiem? Szluga też możemy zapalic jak chcesz:)
heheheehhe ;)

a Jadzia : Cwaniaczku, ty mi tu nie pokrzykuj... co Ty se myslisz?!! Tu porzadny sklep jest i sami porzadni ludzie...!! Bez zadnych kurde prosze.. zachowywac sie nalezy jak trza a nie.. cholera jasna...

;) :D
hehehe:)
hej agatka...ty tez bierzesz udzial w tej gornolotnej dyskusji ???:):):)
a dziad na to " Chcesz w papę?" (cyt.słownik "Lepper na traktorze")
porwaly mnie blyskotliwe kwestie jadzki....
oj agatka ty tez masz w pape:)
wiele do nauki jezyka nie wnosi ale za to jaki ubaw;)
hahahahahahahahharnhahahhahahharn tu sie usmialam (Lepper)
szukam guza...to taka moja slabostka wciskac nos gdzie nie trzeba

dziadu! dawaj na klate!
desminna,jeszcze nie spisz? wiedzialam,ze sie jednak skusisz na tego browca :) nie krepuj sie,sami swoi:)
no i na szluga oczywiscie :-)
hahahahahahahahaha
oj,nie igraj z ogniem.... bo wiesz to slowo jest zabronione...:)
no moze i bym sie skusila...ale juz pozno a rano cza wstac hahahha
ups...:)
stronza...ty zlosliwa jestes hahahhaha...zabronione to beda brovarki od piatku bo papa' przyjezdza hahahah
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 73

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Nauka języka