Prosze bardzo o przetłumaczenie z włos-pol

Temat przeniesiony do archwium.
hey prosze was krótkie tłumaczonko... bardzo mi na nim zależy, oto one:
chiamami kualke volta, ti ho nella testa e ci tengo a te davvero fatti sentire ciao piccola
no i jeszcze to: ti voglio tanto bene
z góry dzieki :)
pytasz mnie kilka razy, mam cie w mojej glowie i zalezy mi na tobie naprawde tak czuje...czesc malutka
kocham cie (ale ma to mniejsze znaczenie niz "ti amo")

Ps. ktoz to tak pisze ??? (kualke ):):):)
pewien fajny wloch ktory czesto pisze jakimis skrotowcami itd ;p hihihi
dzieki za to tłumaczonko :) gdzie tak szybko nauczylas sie wloskiego ??:):):) pozdrawiam
nie ma za co...smiesznie to wyglada jak tak pisze ...ze pisze tak jak sie mowi hihihih ...dlaczego mowisz ze szybko sie nauczylam????
desminaa !!!!! jescze raz, ale przeczytaj najpierw tekst, bo nie jest trudny
zadzwoń do mnie od czasu do czasu ( dosł. kolka razy ) , mam Cię w głowie ( czyli ciągle myślę o Tobie ;-) ) , naprawdę mi na Tobie zależy , odezwij się , Cześć mała . Uwielbiam Cię
genio to popraw pliss...bo ja nie wiem jak to inaczej ma byc:(:(:(
aha to juz wiem jak mialo byc...na poczatku tak chcialm napisac ale dziwne mi sie to wydawalo zeby chlopak pisal do dziewczyny "zadzwon do mnie/" to juz predzej by mi pasowalo, ze on zadzwoni do niej skoro pisze, ze o niej mysli :*_*
wstydź się, widziałem, jak już tłumaczyłaś trudniejsze teksty

pozdrowionka
Genio czasamij tak jest ,że z głowy wylatują te najprostrze rzeczy .. ;-)
założe się , że Des wiedziała jak to przetłumaczyć ..... to była tylko mała
"nadinterpretacja" ;-)
no pewnie, wiem że potrafi wiecej
dziekuje ***kochani jestescie*** , ze tak we mnie wierzycie !!!! naprawde dodajecie mi wiary w siebie ....bo czasami watpie w moje sily...grazie mille:):)
:-)
dzieki wam wszystkim Ambra tobie tez dziekuje za poprawke tego tekstu :) wiem ze tekst jest troche dziwny ale "makaroniarze" maja chyba troche inny poglad na zycie :) pozdrówki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę