hey prosze was krótkie tłumaczonko... bardzo mi na nim zależy, oto one:
chiamami kualke volta, ti ho nella testa e ci tengo a te davvero fatti sentire ciao piccola
no i jeszcze to: ti voglio tanto bene
z góry dzieki :)
pytasz mnie kilka razy, mam cie w mojej glowie i zalezy mi na tobie naprawde tak czuje...czesc malutka
kocham cie (ale ma to mniejsze znaczenie niz "ti amo")
Ps. ktoz to tak pisze ??? (kualke ):):):)
aga-slonko
05 cze 2006
pewien fajny wloch ktory czesto pisze jakimis skrotowcami itd ;p hihihi
dzieki za to tłumaczonko :) gdzie tak szybko nauczylas sie wloskiego ??:):):) pozdrawiam
desminaa
05 cze 2006
nie ma za co...smiesznie to wyglada jak tak pisze ...ze pisze tak jak sie mowi hihihih ...dlaczego mowisz ze szybko sie nauczylam????
genio/eugenio
05 cze 2006
desminaa !!!!! jescze raz, ale przeczytaj najpierw tekst, bo nie jest trudny
**AMBRA**
05 cze 2006
zadzwoń do mnie od czasu do czasu ( dosł. kolka razy ) , mam Cię w głowie ( czyli ciągle myślę o Tobie ;-) ) , naprawdę mi na Tobie zależy , odezwij się , Cześć mała . Uwielbiam Cię
desminaa
05 cze 2006
genio to popraw pliss...bo ja nie wiem jak to inaczej ma byc:(:(:(
desminaa
05 cze 2006
aha to juz wiem jak mialo byc...na poczatku tak chcialm napisac ale dziwne mi sie to wydawalo zeby chlopak pisal do dziewczyny "zadzwon do mnie/" to juz predzej by mi pasowalo, ze on zadzwoni do niej skoro pisze, ze o niej mysli :*_*
genio/eugenio
05 cze 2006
wstydź się, widziałem, jak już tłumaczyłaś trudniejsze teksty
pozdrowionka
**AMBRA**
05 cze 2006
Genio czasamij tak jest ,że z głowy wylatują te najprostrze rzeczy .. ;-)
założe się , że Des wiedziała jak to przetłumaczyć ..... to była tylko mała
"nadinterpretacja" ;-)
dziekuje ***kochani jestescie*** , ze tak we mnie wierzycie !!!! naprawde dodajecie mi wiary w siebie ....bo czasami watpie w moje sily...grazie mille:):)
**AMBRA**
05 cze 2006
:-)
aga-slonko
05 cze 2006
dzieki wam wszystkim Ambra tobie tez dziekuje za poprawke tego tekstu :) wiem ze tekst jest troche dziwny ale "makaroniarze" maja chyba troche inny poglad na zycie :) pozdrówki