mam ogromna prosbe

Temat przeniesiony do archwium.
nie wiem gdzie i do kogo sie zglosic, potrzebne mi jest wypracowanie (ok 20 stron) na temat turystyki w Polsce oczywiscie po wlosku, moze ktos kiedys pisal? moze ktos wie gdzie szukac? moze ktos pomoze? baaaaardzo bym prosila, tak niewiele a utarowaloby mi skore :) plisss
20 stron!!! Żartujesz??
Powtarzam, co juz napisalam w innym zalozonym przez Ciebie temacie: na tym forum NIE odrabia sie za nikogo zadan domowych.
no...z grubej rury :)
z grubej rury ja czy ja...1? ;-)
No autorka postu, czyli ja...1 :)
Jak zobaczyłam 20 stron to pomyślałam: kurdę, przecież to jest 2/3 pracy licencjackiej! hehe, ludzie są zabawni :)
No, jak sobie przypomne, ile czlowiek sie nad magisterka meczyl... a tu tak o, ktos wchodzi na stronke i lapanke na zyczliwych idiotow urzadza... ;-)
jestescie niepowazni :) zadalam pytanie, ma ktos moze?! zrobione! nikomu nie kaze pisac? czytac uwaznie! a tu taka jazda :) jakbym miala jakies materialy podzielilabym sie...nie robie problemu ale widze ze u Was gorzej

no nic...

nie ma to jak zyczliwy polak :)

pozdrawiam
no spierałabym się z tą niepowagą .... , nie ważne czy prosisz kogoś o napisane tego 20 stronicowego "wupracowania" czy co to miałoby nie być , powinnaś sama się trochę wysilić ,a nie wyslugiwać się innymi , a Ty na łatwiznę chcesz pójść i dostać gotowe materiały , skoro potrzebne jest ci to "wypracowanie" aż tak długie , to domyślam się ,że uczysz się / studiujesz (filologię ? )... więc nie rozumiem jak możesz prosić kogoś o coś takiego ?
Ja...1, przez "materialy" to ja rozumiem jakies pomoce, teksty, ktore moga pomoc w pisaniu itp. A ty nie chcesz "materialow" - ty chcesz gotowego wypracowania, napisanego przez kogos (niewane, czy teraz, na twoja prosbe, czy kiedys, bo ten ktos musial - nie widze roznicy). To forum nie sluzy do propagowania lenistwa, wrecz przeciwnie, ma pomagac w nauce, a ty na nauke najwidoczniej nie masz ochoty.:-)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka