Warszawa-> milano.....

Temat przeniesiony do archwium.
Mam ogromną prośbe, jeśli zna ktoś tani linie lotnicze z wa-wy do mediolanu prosze o jakieś informacje i namiary...pilne!! Z góry dziekuję
Z tego co sie orientuje to nie ma takowych...albo Alitalia albo LOt bezposrednie a...albioo z Krakowa lub Katowic odpowiednio Skyeurope lub Wizzair...ale skoro to takie pilene to tanio tez nie bedzie...tanio to jest na 2m-ce przed
jest tez skyeurope z wawy,wiem,bo lecialam i wizzair chyba tez,mozliwe ze easyjet ale tego juz nie jestem pewna
sky europe z Wawy?pierwsze slysze?>>>sprawdzilam w rozkladzie nie isnieje cos takiego ..??????
z warszawy skyeurope lata tylko do rzymu,
ale za to jest centralwings (wawa okecie - mediolan malpensa)
zaraz, zaraz, sama leciala na trasie wawa mediolan i odwrotnie z centralwings, nie raz w tym roku, ale teraz na stronie nie ma juz polaczen, wydaje mi sie, ze nie przez caly rok lataja... dziwne...
Niestety, ze wzgledu na koszty lotniska 125 zł stałej opłaty od każdego pasażeta, tanie linie rezygnują z mniej opłacalnych połączeń, na Okęciu zostały już tylko Włoskieskrzydła Alitalia (koszmarnie drogie!!!!!!!)
Do Medioloanu lece w sierpniu za 170 zł w dwie strony, z Katowic www.wizzair.com inter do katowic w dwie strony 152 zł + 34 złote autobus na lonisko w dwie strony, całość ok 360 zł
ja lecialam 3 miesiace temu z warszawy(okecie)do milano(bergamo),a chyba wiem czym lecialam...bilecik pokazac to kolezanka uwierzy?
lecialam oczywiscie skyeurope,sorki:)
Dzieki wszystkim za podpowiedzi, właśnie dzisiaj kupiłam bilety w "LOT" troche drogo ale co zrobić .Dzieki papapa
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia