kuchennie

Temat przeniesiony do archwium.
31-39 z 39
| następna
dzieki,nie pomyslalam, ciagle czepialam sie tej zalewy
czy ktos bedzie tak dobry i przetlumaczy mi na wloski sposob przyzadzania galaretki.
Zagotowac 500 mil wody ,wsypac zawartosc opakowania do goracej wody i wymieszac do calkowitego rozpuszczenia.Nie gotowac.Wystudzona galaretke wlac do pucharkow i pozostawic w lodowce do stezenia.Podczas upalow oraz aby otrzymac galaretke w kostkach nalezy do przygotowania uzyc mniej wody (400 ml )
Pamietaj ,ze swieze owoce kiwi i ananasa powoduje ,ze galaretka nie tezeje

Praca domowa?
mam 46 lat i raczej do szkoly juz nie chodze heheh sledzac forum widze ze jest to obsesja.Na zyczenie kilku osob przywiozlam galaretki i jedna poprosila mnie o pisemne napisanie jak sie je przygotowuje ,taka troche ekscentryczna osobka,ktora sama niczego nie robi i potrzebuje podac to swojej pomocy domowej pochodzenia afrykanskiego.Nie pisze dobrze po wlosku,z ustnym sobie jakos radze ale napisac to juz dla mnie problem.Jesli mozecie to mi napiszcie jesli nie to trudno.
Patrz prosto we włączoną lampkę z 200W żarówką i odpowiedz: czy to praca domowa?!
Potrafimy cię złamać, przyznasz się do zbrodni!
Cytat: tuttogiorno
czy ktos bedzie tak dobry i przetlumaczy mi na wloski sposob przyzadzania galaretki.
Zagotowac 500 mil wody ,wsypac zawartosc opakowania do goracej wody i wymieszac do calkowitego rozpuszczenia.Nie gotowac.Wystudzona galaretke wlac do pucharkow i pozostawic w lodowce do stezenia.Podczas upalow oraz aby otrzymac galaretke w kostkach nalezy do przygotowania uzyc mniej wody (400 ml )
Pamietaj ,ze swieze owoce kiwi i ananasa powoduje ,ze galaretka nie tezeje

Far bollire mezzo litro d'acqua. Togliere dal fuoco. Versare il contenuto della bustina e mescolando scioglierlo completamente. Non cuocere! Lasciare raffreddare. Versare nei bicchieri, mettere nel frigo. Nei periodi caldi, per ottenere la gelatina in cubetti, usare meno acqua (400ml).
Bardzo dziekuje mua-mua .
Natomiast guasi:nie ma to jak dobre poczucie humoru heheh,na prawde nie jest to praca domowa.
Szczerze mowiac chetnie powrocilabym do lat szkolnych.Pozdrawiam wszystkich
a co to znaczy jak ktoś pisze "mua mua" ?
spójrz do góry a dowiesz się

ale nie na sufit !!!!!!!!!!!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.
31-39 z 39
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia