prosze o przetlumaczenie na wloski,i to bardzo,bez waszej pomocy nie uda mi sie...
wczoraj namowilem moja siostre na pojscie do pabu.wypila sporo.w tym pabie jest karaoke,wiec zaspiewala wsza piosenke(tu zostawcie nawias,ja wpisze tytul po polsku),tak zaspiewala,ze sam bylem w szoku.widac bylo ze spiewa z uczuciem,i do tego zebrala brawa takie ze naprawde byloem w szoku.chyba pod koniec sie poplakala,ale ja wiedzialem ze to bylo z dedykacja dla ciebie.juz pozniej byla opijana,i mowila ze zle jest,ze nie daje sobie sobie rady,ze nie moze sobie poradzic z tym,ze miedzy wami jest juz skonczone.Piosenke zaspiewala 2 razy,a w pubie juz wszyscy wiedzieli wszysrko na twoj temat,i jak jak bardzo ona cie kocha.jeden probowal ja poderwac,ale zareagowalem,bo ona juz byla opijana.Mowie ci jak naprawde jestr:kocham ja z calego seca,choc byly i zle momenty.bez niej nie wypbraqzam sobie zycia,jest mi najdorzasz na swiecie,jest wrazliwa,i przezywa wszystko co dotyczy jej bliskich.Mowila ze nie nawidzi swojej urody bo to przez nia ma tylu adoratorow,ze juz nie chce byc sliczna,nie chce juz miec zadnych wielbicieli,chce tylko ciebie.Nie musi nic mowic,widac ze jestr w tobie zakochana,d=szkoda ze tego dzis nie widziales,naprawde.pozdrawiam.