proszę o tłumaczonko na polski

Temat przeniesiony do archwium.
ciao principessa...
cosa fai?
sai qui il clima è molto caldo...e afoso
sono a lavoro e pensavo a te..
allora io sono single e non ho figli...
vivo con dei collegli per ora...perchè da poco mi sono trasferito a
roma...
alto 1,76
nn fumo e poi ...sono sempre allegro e romantico...
bacioni a presto

ciao tesoro ora mi sono reso conto che sei in italia...dal 1 luglio...
spero che ti stai divertendo...non troppo però..;-)
un bacio Alberto...

ciao tesoro mio oggi è una giornata molto calda a Roma nn si respira
proprio..
cosa stai facendo?
io pensavo e guardavo le tue foto ...
pensavo che un giorno potremmo conoscerci e fremo per il momento...
spero che tu voglia ancora conoscermi...
aspetto tue notizie
baci
ciao principessa...//czesc ksiezniczko
cosa fai?//co robisz?
sai qui il clima è molto caldo...e afoso//wiesz tu jest klimat bardzo goracy i jest duszno
sono a lavoro e pensavo a te..//jestem w pracy i myslalem i mysle o tobie
allora io sono single e non ho figli...//jestem sam (wolny0 i nie mam dzieci
vivo con dei collegli per ora...perchè da poco mi sono trasferito a
roma...//narazie zyje (mieszkam ) z koleami poniewaz od niedawna przeprowadzilem sie do rzymu
alto 1,76//mam 1,76 (jestem wysoki)
nn fumo e poi ...sono sempre allegro e romantico...//nie pale i jestem zawsze wesoly i romantyczny
bacioni a presto//buziaki i do nastepnego

ciao tesoro ora mi sono reso conto che sei in italia...dal 1 luglio...//czesc skarbie teraz zdalem sobie sprawe z tego ze jestes we wloszech od 1 lipca
spero che ti stai divertendo...non troppo però..;-)//mam nadzieje ze bawisz sie dobrze...nie za dobrze jednak
un bacio Alberto...//buziak alberto

ciao tesoro mio oggi è una giornata molto calda a Roma nn si respira
proprio..//czesc skarbie moj dzis jest w rrzymie bardzo goracy dzien ,wlasciwie nie da sie oddychac
cosa stai facendo?//co robisz?
io pensavo e guardavo le tue foto ...//myslalem i ogladalem twoje zdjecia
pensavo che un giorno potremmo conoscerci e fremo per il momento...//myslalem ze pewnego dnia moglibysmy sie poznac i zadrzalem przez moment
spero che tu voglia ancora conoscermi...//mam nadzieje ze masz jeszcze ochote mnie poznac
aspetto tue notizie//czekam na wiadomosci od ciebie (na twoje wiadomosci)
baci
1
czesc ksiezniczko
co robisz?
wiesz, tu jest bardzo cieply klimat...i parny
jestem w pracy i myslalem o tobie
wiec ja jestem singlem i nie mam dzieci
narazie mieszkam z kolegami..poniewaz niedawno przeprowadzilem sie do rzymu
wzrost 1,76
nie pale i...jestem zawsze wesoly i romantyczny
buziaki..narazie

2
czesc skarbie, wlasnie zdalem sobie sprawe z tego, ze jestes we wloszech..od 1 lipca
mam nadzieje, ze dobrze sie bawisz...ale nie za bardzo;-)
buziak Alberto

3
czesc moj skarbie, dzisiaj jest bardzo cieply dzien, w rzymie wlasciwie nie da sie oddychac
co robisz w tej chwili?
myslalem i ogladalem twoje zdjecia
myslalem, ze pewnego dnia moglibysmy poznac sie i drze na mysl o tej chwili
mam nadzieje, ze ty jeszcze masz ochote mnie poznac
czekam na wiesci od ciebie
buziaki
ciao principessa... - cześć księżniczo
>cosa fai? ///co robisz?
>sai qui il clima è molto caldo...e afoso /// wiesz tu klimat jest bardzo ciepły i parny (duszno)
>sono a lavoro e pensavo a te..///jestem w pracy i myślałem o tobie
>allora io sono single e non ho figli...///jestem sam (singiel) i nie mam dzieci
>vivo con dei collegli per ora...perchè da poco mi sono trasferito a
>roma.../// żyję (mieszkam) z kolegami jak dotąd...dlatego wnet przenoszę się do Rzymu
>alto 1,76 ///wysoki 1,76m
>nn fumo e poi ...sono sempre allegro e romantico...///nie palę, a poza tym jestem wesoły i romantyczny
>bacioni a presto ///całusy i do szybkiego zobaczenia
>
>ciao tesoro ora mi sono reso conto che sei in italia...dal 1
>luglio...///witaj skarbie, teraz zdałem sobie sprawę, że jesteś w Italii od 1 lipca
>spero che ti stai divertendo...non troppo però..;-)///mam nadzieję, że dobrze się bawisz... nie za bardzo jednak ;-)
>un bacio Alberto...
>
>ciao tesoro mio oggi è una giornata molto calda a Roma nn si respira/// witaj mój skarbie, dzisiaj jest bardzo gorący dzień w Rzymie i nie ma czym oddychać
>
>proprio../// właśnie
>cosa stai facendo?///co teraz robisz?
>io pensavo e guardavo le tue foto ...///myślałem i oglądałem twoje zdjęcia
>pensavo che un giorno potremmo conoscerci e fremo per il momento.../// myślałem, że kiedyś będziemy mogli się poznać i zadrżałem przez chwilę
>spero che tu voglia ancora conoscermi...///mam nadzieję, że masz jeszcze ochotę mnie poznać
>aspetto tue notizie ///czekam na twoje wiadomości
>baci
haha!!nie mamy nic lepszego do roboty, niż siedzieć w taki piękny dzień przed komputerem??? idźcie dziewczyny na jakąś fajną randkę!
Des, na Rynku się dzieją cuda, czemu Cię tam nie ma??
ja chwilowo przy kompie...sto digerendo dopo un bel piatto di pasta..appena riesco a muovermi il culetto, subito prendo la mia bici e me ne vadoooo
czesc ksiezniczko
co robisz?
wiesz tu klimat jest bardzo goracy i duszny
jestem w pracy i myslalem o tobie
jestem sam i nie mam dzieci
mieszkam z kolegami na razie bo niedawno przeprowadzilem sie do rzymu

wysoki- 1,76
nie pale i jestem zawsze wesoly i romantyczny
buziaki i do zobaczenia

czesc skarbie
zdałem sobie teraz sprawe ze jestes we włoszech od 1 lipca..
mam nadzieje ze sie dobrze bawisz.....ale nie za dobrze:)
buziaki Alberto

czesc moj skarbie
dzis w rzymie dzien jest bardzo goracy nie da sie juz oddychac...
co robisz?
ja myslałem o tobie i ogladałem twoje zdjecia
pomyslalem ze pewnego dnia moglibysmy sie poznac i tu sie na chwile zatrzymuje...
mam nadzieje ze ty chcesz mnie jeszcze poznac
czekam na twoje wiadomosci
calusy
hahahahaha...ewwy...to juz jest przetłumaczone 3 razy...moze cos innego tez potłumaczymy :):):)

tujaga a co takiego sie dzieje na rynku???? nie bardzo chce mi sie jechac wole posiedziec na ogrodku i sie poopalac jak wyjdzie slonko jeszcze:):)
no to posadź to culetto na bici i..viaaa! - zazdroszczę Ci, ale masz fajnie! ja już mam 'nie te oczy' na takie eskapady. Noi culo troppo grande.
Szerokiej drogi!! :-)))
no wlasnie widze:) :) :) ale przynajmniej moge sobie porowna!! jest cos innego??
cos jest ale ja tego nie umiem ..jakies upowaznienie chce dziewczyna.
ha ha uzylam culetto nie ze wzgledu na jego niewielkie rozmiary...tylko aby tu nikogo nie urazic....a moje culo tez sempre troppo grande!!!!!hihi
włącz sobie TVP3 - impreza za imprezą.Mazan i Czuma opowiadają każdemu, kto chce słuchać. Ludzie przyjeżdżają z drugiego końca świata na nasz Rynek, który ma pierwsze miejsce w rankingu światowych rynków, a my mamy to 'pod nosem' i się nam nie chce ruszyć d...
tujaga! bierz rower i na rynek! juz!
..nie takie culone rower wytrzyma ;-))*
dobrze Agatka mówisz, ale ja już nawet nie mam roweru, nie mówiąc o prawie jazdy na rower (jest takie coś?) Jak byłam w Waszym wieku, to.....Ha! Fakt, że wtedy nie było komputerów. :-***
zadnych papierow nie trzeba na rower...musisz go sobie sprawic jak najszybciej...dlatego ze to jeden z niewielu sportow dla ludzi w kazdym wieku..ja jestem troche wykrecona na tym punkcie, bo jak nie zrobie kilkudziesieciu km. dziennie, to jestem chora...a niestety brak czasu czesto mi na to nie pozwala
w kazdym razie POLECAM...w wawie pelno emerytow na rowerkach pomyka do parku czy na dzialeczki..niektorych juz dobrze znam;-)))
buzka! uciekammmmm
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia