Jeszcze nigdy nie prosiłam tutaj o pomoc , ale kiedyś .... musi być ten pierwszy raz ,,,, czy ktoś z Was może mi to przetłumaczyć ... rnrnAlex ... dziękuję za te kilka godzin które mi wczoraj poświęciłeś ... jesteś uroczym i niepowtarzalnym facetem ... również bardzo wrażliwym - nie zapominam o tym ... nie wiem gdzie jest ta granica , gdzie przyjaźń przeradza się w coś głębszego, ale obiecaj mi .... że będziesz pilnował tego .... że tak się nie stanie ... obiecuję to samo z mojej strony ... bo nigdy w życiu nie chciałabym Cię skrzywdzić .... traktuję ludzi tak jak sama chcę być traktowana ... nie dla mnie zabawy ludzkimi emocjami i uczuciami ... wiem jak bardzo cierpisz z powodu swojej ex ... wiem że ją bardzo kochasz , ale ... kiedyś Cię prosiłam - otwórz oczy na inne dziewczyny ... które również mogą zasługiwać na twoją miłość .... swoją osobą pokazałam ci ( mam taką nadzieję ) że świat wcale nie jest taki zły ... że nawet w najmniej oczekiwanym momencie los nam może przynieść bardzo miłą niespodziankę .... chciałabym żebyś był szczęśliwy i kochany ... bo niewątpliwie zasługujesz na to ... mój szalony Alex ... mój Anioł Stróż ... i pamiętaj że czasami żyjemy nie tak jak chcemy , lecz tak jak możemy .... rnrnz góry serdecznie dziękuję .... jest to dla mnie bardzo ważne ...rnpozdrawiam