troszkę na włoski

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |
hej alberto...

szkoda, ze to twoje zdjecie nie jest juz aktualne..
jestes na nim bardzo przystojny, no i duzo młodszy...
ale napewno jesteś bardzo sympatyczny..;)
peccato che questa tua foto non è più valida..
ci sembri molto carino, e molto più giovane...
ma sicuramente sei molto simpatico...:)
Ciao Alberto
DZIEKUJĘ ZA POMOC
farei così:

peccato che questa tua foto non sia recente...
lì sembri molto carino, e parecchio più giovane...
ma sicuramente sei molto simpatico...:)
widze,że jestes juz dojrzałym meżczyzną...
i pewnie już wiesz czego chcesz..
a ja jestem podrywaczką, która jeszcze nie wie czego chce i chce się tylko bawić...
Piero znasz moze wloska stronke podobna do tej tylko it.? jesli tak, to podaj prosze.
vedo che sei già un uomo maturo...
e credo che tu sia sicuro di quello che vuoi...
io invece non lo so ancora e penso solo a divertirmi
a potem wielkie oburzenie, ze Polki sa takie i takie. Nie dosc, ze latwe, to jeszcze nie znaja jezykow.
Daj sobie spokoj. I licha z ciebie podrywaczka skoro bez przerwy męczysz forum o tlumaczenia. Wstydz sie.
JAK NIE WIESZ O CO CHODZI I DLACZEGO TAK NAPISŁAM, TO NIE KOMENTUJJJ..
I NIE MA CO SIĘ WSTYDZIĆ PROSZĄC O TŁUMACZENIA...!!!
a jest! od dluzszego czasu prosisz w kolko o tlumaczenie tych samych zdan. Moglabys sie juz tego nauczyc. No chyba, ze faktycznie lubisz sie tylko bawic...
WIEC WSZYSTKICH TŁUMACZĄCYCH POZDRAWIAM I PRZEPRASZAM ZA MĘCZENIE...
OBIECUJĘ, JUZ NIKOGO NIE MECZYĆ..!!
NIE BĘDĘ MECZYĆ...
Mily gosciu. Sa rozne metody nauki jezyka. Najlepiej jak sa polaczone z zabawa. Ta wlasnie metode obrala kolezanka. Z tych tlumaczen korzystaja rowniez inni. To tak dla rozwiania watpliwosci ;)
Enosenos, nie przejmuj sie i pamietaj, ze skoro do tej pory Twoje prosby o tlumaczenie zawsze znajdowaly odzew wsrod forumowiczow, to znaczy, ze nie czuja sie oni przez Ciebie meczeni.:)
pomyslałam sobie, to wasze forum, wszytkich tłumaczacych i może właśnie, ktos jeden w waszym imieniu napisał tak, bo moze macie mnie dosyc,,,
a ja mam internet tylko w pracy, nie mam czasu tu się uczyć i wracać do porzednich wpisów...
wpadam wpisuję sms a potem wpadam i czytam odpowiedź..
ale niedługo bedę miała w domu internet i naprawde zaczne się uczyc włoskiego..
dzięki za pomoc
Don't worry - be happy!
ok
;)
>pomyslałam sobie, to wasze forum, wszytkich tłumaczacych (...)<

Eno, no co ty?? Po pierwsze, to forum jest tak samo "nasze", jak i Twoje. Zostalo ono zalozone przez Lukara zarowno z mysla o tych, ktorzy chca sie czegos o jezyku i Wloszech dowiedziec, jak i o tych, ktorzy maja cos na ten temat do powiedzenia i chca podzielic sie z innymi swoja wiedza i doswiadczeniem. Tak wiec to nie jest tak, ze ktos ma wieksze prawo do przebywania tu niz inni.:)

Nie przejmuj sie glupimi komentarzami i pros dalej o tlumaczenia, a moze z czasem sama nabierzesz ochoty na zglebianie wloskiego i juz nie bedziesz potrzebowac naszej pomocy w tlumaczeniach.:)
DZIEKUJĘ..
JUŻ NABRAŁAM...TERAZ MIESZKAM W WARSZWIE ALE OD WRZESNIA PRZENOSZE SIĘ DO WROCŁAWIA NA STUDIA I TAM POSZUKAM SZKOŁY WŁOSKIEGO..
TAK, TERAZ TO TYLKO ZABAWA JEZYKIEM ALE PODOBAŁA MI SIĘ...TZN NADAL PODOBA..

CZY TO ZNACZY.?

NON TI PIACE NON VEDERMI.. - NIE PODOBAM CI SIĘ, NIE ZOBACZE CIĘ..?
Troche dziwne to zdanie, ale generalnie oznacza "nie lubisz mnie nie widziec/nie widziec mnie" (ewentualnie "nie cieszysz sie, ze mnie nie zobaczysz").;)
ACHA FAKTYCZNIE DZIWNE..

PRZYJADĘ WE WRZEŚNIU I CHETNIE SIĘ Z TOBA SPTKAM, OPROWADZISZ MNIE PO RZYMIE I POUCZYSZ WŁOSKIEGO..
WYSTARCZY CI CIERPLIWOSCI..?
Vengo a settembre e ti incontrerò volentieri, mi fai vedere Roma e mi insegni un po' d'italiano... Avrai abbastanza pazienza?
DZIĘKUJE
quella è la foto di due mesi fà ...recente..
certo dimmi prima il periodo cosi ci mettiamo
d' accordo ok.?
Chodzi ci o forum?
to jest zdjęcie sprzed 2 miesięcy ... niedawno
Do Piero. Tak i nie tylko. Chodzi mi o stronke podobną do tej.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę