na polski

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |
quella in mezzo è la strada che ci separsa
il fatto è ke ni sono innamorato di te,davvero
quella in mezzo è la strada che ci separsa....pośrodku jest droga, która nas rozdziela
"faktem jest ze nie jestem w tobie zakochany,naprawde"
(ni)mysle ze jest to literowka ,mialo byc no
il fatto è ke ni sono innamorato di te,davvero.....sprawdź wyraz po "ke"....może CAŁKOWICIE zmienić sens
raczej nie zwykla literówka, bo w razie czego było by "non"
wedlog mnie powinno tam byc "mi", bo "no" nie pasuje, jak cos to "non", nie wiem czy nie zakrecilam troche ;)
a no właśnie cholera, możliwe, ze się zakochał :)
macie racje moze byc mi,poniewaz te dwie litery sa bardzo blisko siebie na klawiaturze,przepraszam mam nadzieje ze to mi,wowczas jest bardzo zakochany,sorry
mam nadzieję, ze paoletka nie poszła odkręcać gaz :))
rowniez mam taka nadzieje,ale teraz tak wlosi udziwniaja swoj jezyk ze szkoda gadac,wlasciwie to chyba bylby pierwszy wloch ,ktory tak otwarcie mowi ze nie kocha, bo jak ich znam to wszyscy VTB i sa zakochani:).Jeszcze raz przepraszam.
wolalabym gdyby to bylo "mi" :)
a co to za wloch co che pisze ke(hi hihihihih hahah)???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
wiekszosc poludniowcow zwlaszcza tych mlodych tak pisze.. wg nich to jest cool :)
nie chodzi o to, ze jest cool tylko, ze jest krocej....w kazdym jezyku robi sie takie skroty (popatrz jak zmieniaja angielski..polski przeciez tez) szczegolnie piszac smsy czy czatujac
oczywiscie ze tak.. te wszystkie:
cmq
x
+
nn
ke
tvb :)
to wlasnie smsowe wersje :)
vfc też ? :)
czesc gienio, przetlumaczysz mi moje wypocinki??
Szczerze musze powiedzieć, że naprawde na tym forum zaczyna to się robić nudne, że zamiast się czegoś uczyć przychodzą jakieś nastolatki i co chwile proszą o tłumaczenie jakichś zdań, które mówią ciągle o miłości ...ludzie litości, może zacząłby ktoś sam się uczyć? Przepraszam jeśli kogoś uraziłem, ale musiałem napisać to co myślę. Ciao!
Masz całkowitą rację, ciągle zakochane i nie mam do końca pewności czy na pewno tylko nastolatki, Włosi nie są aż tacy cool, przekonacie się o tym same po pewnym czasie, jak można się zakochać da morire nie umiejąc ze sobą pogadać, obłęd!!!!
zauważcie jednak, że jest odpowiedź na kazdy jeden wpis :) kurde, dziewczyny uważajcie z tymi WŁOCHAMI, JA ZMARNOWAŁAM 3 LATA ŻYCIA uważajcie błagam!!!
huyygu7yio8 ten obled doczekal sie naukowej nazwy niedawno renrehtuas)))
Racja, nie zapominajmy jednak także o tematach dyskusji po włoskiej stronie. W pale się nie mieści, żeby kilku dorosłych facetów przez pare dni dywagowało nad znaczeniem wyglądu zewnętrzego w miłości albo, czy rozmiar kuśki, w porównaniu do mózgu jest wartością wprost, czy odwrotnie proporcjonalną. Zaglądam tam czasami, ale wychodzę czym prędzej, bo mnie mndli: ciągle pseudopsychologiczne dyskusje i ciotowata mamlasowatość, która pewno wg, nich jest chyba trendy. żałosne
genio, nie badz taki pesymista, to czesto sa prowokacje tylko a "nasi wlosi" z forum wcale nie sa tacy zli. Pamietaj ze krowa co duzo ryczy malo mleka daje a poza tym CIEBIE NIGDY NIE POBIJA ! Ty zawsze bedziesz nasz No. 1 !
ale ja nie twierdzę, że są źli. Per carità ! Anzi czasami wydaje mi się, że są tacy straaaaasznie dobrzy, w tych swoich sentymentalno-lukrowanych dyskusjach, że aż tchu brakuje :)
no to dlatego czasami trzeba z buta, niech poczuja kurz chodnika. jak sie spoca to lukier splynie .. :)))
Troche wiecej ironii - ty zawsze z niej slynales, to twoje poletko. Czas zablysnac !
genio-eugenio Wlosi to nie sa jeszcze tragiczni .jak bys popisal na forach z hiszpanami i latynosami to jeszcze gorzej)))
kurcze, jak te stereotypy są mylące. Pomyślcie:ciepła, hiszpańska klucha, aż dziwnie brzmi. Gdyby to jeszcze była "mucha" zamiast kluchy ..:)
macie racje, nie dosc ze zakochane nastolatki to jeszcze jakos nudno sie zrobilo. Nikt sie nawet juz za kudly nie bierze...(zartuje). A ja mam dzis problem bo za kij nie moge znalezc w internecie rysunku waferhead self drilling screw to metal stud with large 8mm head..che palle
taaaaaaa.....
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 45
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Życie, praca, nauka