co to zznaczy, z tego co ruzmiem to smieszne :P

Temat przeniesiony do archwium.
Se fossi un angelo, ti terrei sempre abbracciata a me Per tenerti le spalle sempre calde e farti volare con le mie ali... Se fossi una stella, cercherei di brillare quanto più forte che potrei per avere il tuo nome... Se fossi un fiocco di neve, sceglierei di sciogliermi su di te, per provare l’emozione di sfiorare la tua pelle, anche se solo per un attimo... Se fossi il tempo, cercherei di accellerare per incontrarti e mi fermerei nell’istante in cui ti abbraccerei.. Se fossi il Dio dellAmore, rinuncerei alla mia immortalità per avere il tuo Amore anche solo per un minuto..

mi kiamo stefano e vivo a firenze lavoro come autista bus di citta la mia passione e la poesia ed e per questo ke ho deciso di dedicartene una spero ti piaccia aspetto tue notizie
gdybys byla aniolem, trzymalbym cie zawsze przytulona do mnie. zeby trzymac tobie ramiona zawsze cieple i sprawic bys latala na moich skrzydlach. gdybys byla gwiazda, probowalbym swiecic tak mocno jak moglbym zeby miec twoje imie.gdybym byl platkiem sniegu wybralbym by rozpuscic sie na tobie zeby doswiadczyc emocji musniecia twej skory nawet jesli tylko przez chwile. gdybym byl czasem probowalbym przyspieszyc by cie i zatrzymalbym sie w chwili w ktorej bym cie objal. gdybym byl Bogiem milosci zrezygnowalbym z mojej niesmiertelnosi zeby miec twoja milosc nawet jesli tylko przez minute.rnrnnazywam sie stefano i mieszkam we forencji. pracuje jako kierowca autobusu miejskiego.moja pasja jest poezja i przz to zdecydowalem zadedykowac ci mam nadzieje ze ci sie podoba czekam na twoje wiadomosci

moj blog
aga-umbra.blog.onet.pl
[gg] (w razie niejasnoci w tlumaczeniu etc..) aga
male popraweczki

gdybyM byl aniolem, trzymalbym cie zawsze przytulona do mnie. zeby
MIALA ramiona zawsze cieple i sprawic bys latala na moich
skrzydlach. gdybyM byl gwiazda, probowalbym swiecic NAJmocnIEJ jak POTRAFILBYM zeby miec twoje imie.gdybym byl platkiem sniegu wybralbym by
rozpuscic sie na tobie zeby doswiadczyc emocji musniecia twej skory
nawet jesli tylko przez chwile. gdybym byl czasem probowalbym
przyspieszyc by cie SPOTKAC i zatrzymalbym sie w chwili w ktorej bym cie
objal. gdybym byl BOSTWEM milosci zrezygnowalbym z mojej
niesmiertelnosi zeby miec twoja milosc nawet jesli tylko przez
minute. nazywam sie stefano i mieszkam we forencji. pracuje jako
kierowca autobusu miejskiego.moja pasja jest poezja i prEz to
zdecydowalem zadedykowac ci JEDNA mam nadzieje ze ci sie podoba czekam na
twoje wiadomosci

»

Pomoc językowa - tłumaczenia