Bardzo pilne i ważne przetłumaczenie!

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć! Jak się miewasz? Mam nadzieję, że u ciebie wszystko w porządku.Mam nadzieję, że masz jeszcze ten upominek, który podarowałam ci gdy wyjeżdżałam .Moja siostra nie rozumiała dlaczego akurattobie a nie komuś innemu dałam ten upominek. Ale ja dałam ci ten upominek między innymi dlatego , że uwazam cie za wspaniałego, sympatycznego, wyjatkowego człowieka , i bardzo cię lubię. Tylko nie każdy potrafi może dostrzec w tobie te dobre cechy. Cieszę się, że miałam szczęście cię poznać. Chciałabym ci odziękowac za pozdrowienia , które przesyłałeś dla mnie poprzez moją siostrę. I jest jeszcze jedna sprawa. Jeśli kiedykolwiek jakimś czynem lub słowem uraziła cię to chciałabym cię przeprosić.Bo wiem , że była chociażby jedna taka stuacja kiedy mogłeś poczuć się urażony. To było pierwszego dnia gdy zwróciłeś mi uwagę i mogłeś odebrać z mojej strony , że cię olewam , ale tak nie było. Trzymaj się .Napisz co u ciebie słychać. Serdeczne pozdrowienia i uściski dla ciebie i twojego pieska. Pozdrów też wszystkich serdecznie.
764[tel]:37:55
Ciao! Come stai? Spero che tutto bene. Spero che hai ancora questo regalo che ti ho datto quando sono partita. Mia sorella non ha capito perche lo ho datto a Te non a ualcuno altro. Ma questo regallo ti ho datto perche ti trovo come la persona stupenda,simpatica e speciale e ti voglio bene. Forse non tutti sono capace di vedere queste buone cose in te. Sono contenta che ho avuto la fortuna di conoscerti . Ti voglio ringraziare per i saluti qualli mi hai spedito via mia sorella. E ce ancora una altra cosa.Se qualche volta ti ha ofessa., Ti voglio scusare. Lo so che cera almeno una situazione quando Ti potevi sentire offeso. Questo era il primo giorno quando mi hai fatto un'osservazione e potevi pensare che non mi frega di te ma non era cosi . Stammi bene. Scrivi come stai . Cari saluti e abbracci per te e il tuo cucciolo . Saluta tutti.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia