Cześć! Jak się miewasz? Mam nadzieję, że u ciebie wszystko w porządku.Mam nadzieję, że masz jeszcze ten upominek, który podarowałam ci gdy wyjeżdżałam .Moja siostra nie rozumiała dlaczego akurattobie a nie komuś innemu dałam ten upominek. Ale ja dałam ci ten upominek między innymi dlatego , że uwazam cie za wspaniałego, sympatycznego, wyjatkowego człowieka , i bardzo cię lubię. Tylko nie każdy potrafi może dostrzec w tobie te dobre cechy. Cieszę się, że miałam szczęście cię poznać. Chciałabym ci odziękowac za pozdrowienia , które przesyłałeś dla mnie poprzez moją siostrę. I jest jeszcze jedna sprawa. Jeśli kiedykolwiek jakimś czynem lub słowem uraziła cię to chciałabym cię przeprosić.Bo wiem , że była chociażby jedna taka stuacja kiedy mogłeś poczuć się urażony. To było pierwszego dnia gdy zwróciłeś mi uwagę i mogłeś odebrać z mojej strony , że cię olewam , ale tak nie było. Trzymaj się .Napisz co u ciebie słychać. Serdeczne pozdrowienia i uściski dla ciebie i twojego pieska. Pozdrów też wszystkich serdecznie.