yyyy.....a to jeszcze zostanie przetlum.?proszee

Temat przeniesiony do archwium.
anche io vorrei averti con me.sto festeggiando con i miei parenti e spero che un giorno ne farai parte anche tu.ti desidero troppo mio amore
ja także chciałbym cię mieć przy sobie. świętuję z moimi krewnymi i mam nadzieję, że pewnego dnia ty też będziesz częścią rodziny. ogromnie cię pragnę moje kochanie
dziekuje....genio czy moglbys mi napisac z jaka intensywnoscia i od jak dawna uczysz sie wloskiego? prosze... polecic jakies ksiazki itp.
Ja też chciałbym Cię mieć przy mnie. Świętuję z moją rodziną i mam nadzieję, że któregoś dnia ty też będziesz częścią niej. Pragnę Cię ogromnie kochanie moje.
Hehe ale refleks :D
dzieki!!!!!!!!
droga isiaku, niestety nie mogę polecić ci żadnej książki, z tej przyczyny, że takowej nie posiadam :)) jeśli chodzi o częstotliwość mojej nauki języka, też będzie problem, gdyż nie uczę się włoskiego :)))) kiedyś, dawno, dawno temu, mieszkałem kilka lat we Włoszech a teraz pracuję z włochami w Polsce..i już
szkoda.potrzebuje kogos kto mnie ukierunkuje....pracowalam w wakacje we wloszech,troche sie nauczylam,tylko ze juz w momencie,gdy sie uczylam znajomi polacy pisali mi wloskie slowa fonetycznie..pamietam teraz cale konkretne zdania jak sie mowi.ale pisac mi ciezko,tak samo jak zbudowac jakies nowe zdanie
dziewczyno, tu jest cała masa ludzi, którzy są w stanie udzielić ci fachowych informacji, od a, do z. najlepiej napisz temat z interesującymi cię zagadnieniami
:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka