czy ktos wie co to znaczy??

Temat przeniesiony do archwium.
CIAO teSORONE SONO CONTENTO CHE MI HAI RISPOSTO AL MIO MESSAGGIO SEI STUPENDISSIMA...CMQ IO DAL LUNDEI AL VENERDI LAVORO IN UN iMPRASE DICIMAO CHE hO UNA GRANDE RESPONSABILITà PERCHè UN GIORNO LA DOVRO PORTARE AVANTI ...CMQ ENTRO IN msn SOLO LA SERA VERSO LE 22:30 ....poi IL VENERDI SERA STO MOLTO + TEMPO PERCHè SABATO NON VADO A LAVORO E IL SBATO STO SU MSN TUTTO IL POMERIGGIO E AVVOLTE ANCHE LA MATTINA E COSI è ANCHE LA DOMENTICA IL CONATTO TE LO DATO DI CMQ TE LO RIDò DI NUOVO SEGNATELO E AGGIUNGIMI ...
Czesc skarbie! Ciesze sie, ze mi odpisalas na wiadomosc, jestes cudowna! Ja od poniedzilku do piatku pracuje w jednej firmie (zakladzie), powiedzmy, ze mam duzo odpowiedzialnosc, bo pewnego dnia to ja bede misiak prowadzic firmee do msn wchodze tylko wieczorem okolo 22.30, w piatek wieczorem jestem dlugo, bo mam wiecej czasu, bo w sobote nie pracuje, w sobote jetem na msn cale popoludnie i czsam i rano i tak sabo w niedziele. Masz moj kontakt ale ci go jeszcze raz dam zanotuj go sobie i dolacz do mnie

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia