Moze ktos przetlumaczyc??

Temat przeniesiony do archwium.
Chcę poruszyć Cię, chcę Ciebie dotknąć, pocałować.
Chcę Cię mieć na zawsze, chcę się Tobą opiekować.
Chcę byś wciąż na mnie polegał, chcę być Twoim przyjacielem,
Chcę byś kochał mnie do końca - czy wymagam za wiele?
poruszyć - w sensie: przestawić z miejsca na miejsce, czy wzruszyć - czyli wzbudzić emocje?
Myślę, że dla tłumacza sens tego słowa jest ważny :)
chodzi o wzruszenie... Czy w takim razie moze ktos to przetlumaczyc??
Nieśmiało ponawiam prośbe...
ti voglio commuovere, ti voglio toccare e baciare
voglio averti per sempre, voglio curarti
voglio che tu conti sempre su me, voglio essere il tuo amico
voglio che tu mi ami alla fine - richiedo troppo?

???
Dziekuje Ci bardzo agatkaf... a co oznaczaja te "???" na koncu??
to znaczy, ze nie jestem pewna czy jest dobrze napisane..niestety takie wierszyki nie jest latwo dokladnie przetlumaczyc i tak zeby brzmialy sensownie
KiKa_Piccola przepraszam trochę przesadziłem że swoją irinia.Powodzenia w tej sprawie))
aale dziekuje... a jesli chce zmienic z przyjaciela na przyjaciolke to zamiast 'voglio essere il tuo amico' bedzie la tua amica?
dokladnie tak:))
inf. moge wiedziec o co i o jaka ironie chodzi? :>
KiKa_Piccola no ten tekst że można rozpoznać ze ktoś ma skłoności do zdradzania, to nawet gdybym miał w 1005 racje nie powinnem takim tonem tego pisac. no nic jeszcze raz życze powodzenia.P)
Dziekuje bardzo... jesli zostane zdradzona to przypomne sobie Twoje slowa, nie mniej jednak nie wydaje mi sie zeby to sie wydarzylo, a ponadto dalej utrzymuje ze takich sklonnosci nie mozna wyczytac ze sposobu pisania danej osoby... Pozdrawiam ;)
KiKa_Piccola jak będziesz chciała jakieś pomoce do arabskiego to napisz.P)
Nie wiem czy dalabym rade juz teraz z kolejnym jezykiem, ale moglyby sie przydac... na razie sie skupiam na poczatkach wloskiego... ale arabski jest wlasnie jednym z tych jezykow o ktorych chialabym miec jeszcze jakies pojecie... w razie czego moj @ [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę