Gwoźdźik !!!! witam ! dawo Cię nie czytałem , zostaniesz tatą ? gratulacje ! i wszystkiego naj naj :)))
[konto usunięte]
28 paź 2006
Noooo,wiesz,wakacje były,słowiki kwiliły,gwiazdy świeciły.A ty zapadłeś w sen polarny?Lenisz się?
[konto usunięte]
28 paź 2006
troche się lenie ,za tydzień odbieram ostatnią wypłatę , załatwiam swoje sprawy i jadę na ' wielkiego buta ' :P
[konto usunięte]
28 paź 2006
Ambra też nas zostawiła nieutulonych,tuli innego.Ciebie przynajmniej J.Lo drapie za uszkiem.
[konto usunięte]
28 paź 2006
a Ty masz przecież panią gwoździkową ;-P i wkrótce małego gwoździka :D , Ambra została ' kajdaniarą ' ;) wyszła za makarona , ty się rozmnożyłeś , Jlo chyba też ma baby .... 53 wyjdziesz za mnie ;) :**
[konto usunięte]
28 paź 2006
jak już będziesz na bucie to nie zapominaj o nas bo inaczej cię odnajdziemy i przerobimy na pudelka.
[konto usunięte]
28 paź 2006
a co na to Pani Misiowa?Zgadza się na harem?
[konto usunięte]
28 paź 2006
hm..... no cóż ;) nie wiem .... ale ja jadę sobie i musze zostawić Panią Misiową :( >płacze
[konto usunięte]
28 paź 2006
hm..... no cóż ;) nie wiem .... ale ja jadę sobie i musze zostawić Panią Misiową :( >płacze
[konto usunięte]
28 paź 2006
tylko nie wycieraj nosa w łapę.Jesteś bez serca.Dlaczego zostawiasz Panią Misiową samą?
Jak się fajnie zrobiło jak nikt nie fermentuje.Skąd się tyle Troli wylęgło?Z rachunku nieskończoności?