BARDZO Proszę o przetłumaczenie tego

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo proszę o przetłumaczenie tego, gdyż inaczej się nie porozumiem z tą osobą.Z góry dziękuję
" Od wczoraj mój piesek źle się czuję.Weterynaż mówi że to padaczka. Jest jakby obolała,eh... Próbuje uczyć się włoskiego,abyśmy mogli się dogadać. W tej chwili dogadujemy się jakby przez internet,bo tam tlumaczą mi to ,co chce tobie przekazać.Mam nadzieje że za miesiąc zadzwonie do ciebie i będziemy mogli porozmawiać.Chciałam wysłać wam zdięcia,ale z tym moim telefonem mam kilka problemów,do tego kabelka nie mogą mi dostarczyc...ale na następny tydzień postaram się wysłać.Pozdrawiam.Buziaczki"
tłumaczenie: da ieri il mio caniolino sta male. Il veterinario dice che ha l'epilessia.E' un po' sofferente...Provo ad imparare l'italiano per poter comunicare con te. Adesso mi fanno traduzioni tramite l'internet. Spero di poter telefonarti fra un mese e parlarci un po'.Volevo spedirvi qualche foto ma ho dei problemi con cellulare, non posso trovare il cavo giusto ma spero di farcela settimana prossima. Cari saluti e baci,

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia