niespodzianka dla chlopaka-b.prosze..

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao! Pisze do ciebie w pewnej sprawie..I do ciebie dlatego ze wiem ze Angelo czasem sprawdza poczte mailowa mamy i przez przypadek moglby zobaczyc tego maila. Dlatego wiec pisze do ciebie. Chce zrobic Angelo niespodzianke i przyleciec na jego urodziny (tzn bilet lotniczy juz kupilam do mediolanu). Przylauje w srode i wylatuje w poniedzialek. Bede mieszkala u Francesci i chce go zaskoczyc chyba w piatek po jego wykladach(bo wiem ze w srode pracuje i w czwartek ma zajecia dosc dlugo,wiec bedzie zmeczony). Mowilam juz waszej mamie jak wyjezdzalam,ze przyjade na jego urodziny,ale teraz to juz raczej pewne. Wiec chcialabym zebys sie zapytala czy nie bedzie problemu jesli przyjade z nim i zostane w sobote i w piatek u was? Tylko wiesz,wszystko ma byc w sekrecie,on nie moze sie nic dowiedziec i niczego podejrzewac:-) pozdrawiam,marysia
Ciao! Scrivo a te perche’ so che Angelo a volte legge la posta della mamma e potrebbe vedere questa email. Percio’ scrivo a te. Voglio fare una sorpresa ad Angelo e venire per il suo compleanno( il biglietto aereo l’ho gia’ comprato per Milano). Arrivero’ mercoledi e restero’ fino a lunedi’. Mi fermero’ da Francesco e pensavo di fargli questa sorpresa venerdi’, dopo le sue leziono( perche’ so che mercoledi’ lavora e giovedi’ ha le lezioni fino a tardi). Avevo gia’ detto alla vostra mamma prima di ripartire, che sarei venuta per il suo compleanno, ora e’ certo. Quindi vorrei che tu parlassi con la tua mamma e gli chiedessi se non ci sara’ nessun problema se venissi con lui venerdi’ e restassimo fino a sabato? E mi raccomando, deve essere un segreto, lui non deve venire a sapere niente e non deve sospettare niente  tanti saluti
dzieki wielkie,bacio:-**********

Zostaw uwagę