milosc milosc milosc

Temat przeniesiony do archwium.
nie ma niczego wazniejszego od ...milosci kiedy moje serce pokocha twoje, oboje znajdziemy sie w niebie prawdziwa milosc nie zna zadnych granic... BARDZO BARDZO BARDZO BYLABYM WDZIECZNA ZA PRZETLUMACZENIE MI TYCH ZDAN NA JEZYK WLOSKI ... BYLABYM NIEZMIERNIE WDZIECZNA...AHA I CO ZNACZY ,,CUANDO SE AMA" ?? ;*;*
niezmiernie przepraszam ale pisze jak analfabetka :| napisze moze jeszcze raz te zdania z tym ze ....
1.nie ma niczego wazniejszego od ...milosci
2.kiedy moje serce pokocha Twoje,oboje znajdziemy sie w niebie
3.prawdziwa milosc nie zna zadnych granic
4.cuando se ama
3. il vero l'amore non conosce le frontiere.
co do tego 4 zdania to chyba tam masz błąd w pisowni: moim zdaniem powinno byc napisane tak" quando se ama"- kiedy się kocha pozdrawiam milego wieczoru
poprawnie jest QUANDO SI AMA, czyli kiedy sie kocha
Proponuję :
ad.1 Non cè niente importante da amore...
ad.2 Quando il mio cuore avrà amato, tutti e due troveremo nel cielo.
Może ktos cos zmieni:)
Coto znaczy prosze aiuto!!!! si è vero I amore è un grande valore ed io penso di averlo trovato in te adesso però non portarmelo via! con il tuo sms di auguri mi hai detto che troverò la persona giusta ma la persona sei tu io sono inamoratodi te voglio che fai parte della mia vita.tu ci stai pensando per me? sei tutto per me ti amo da morire.2ho conosciuto un angelo mi stare accanto da sempre da dove viene non so forse è sceso da un mondo lontano ora che tu sei ritrovo la forze sei uniko per me.3se ogni volta che ti penso si spegne una stella la notte rimarrebbe senza! Dopiero teraz znalazlam wasza strone jestem w 7 niebie jak pomysle,ze mozecie mi pomuc dzieki papatki!!
Prosze jeszcze to bo ja naprawde nie dam rady prosze z calego serca!!!! gdyby chwile w kturych o tobie mysle mialy przedluzyc ci zycie,zylbys wiecznie.2 Gdyby pocalunek byl kropla wyslalabym ci deszcz gdyby przytulenie bylo sekunda wyslalabym ci 24 godziny. dzieki kochani naprawde dzieki!!
PROSZE PRZETLUMACZCIE NA WLOSKI! W zyciu mym pragne jedynie móc milowac ciebie najmocniej jak umiem i predzej dziecko na plazy ocean do dolka dlonmi przeleje niz ja chcialabym skrzywdzic ciebie.2 miedzy miloscia a nienawiscia jest przebaczenie to nowa milosc dla serca.3 najpiekniejsze jest to co przed nami najtrudniejsze sa chwile czekania. aiutoooooooo
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa