Prosze was pomózcie mi!!!!!!!! plissss

Temat przeniesiony do archwium.
wiecie co jestem zalamana! kiedy sie tego wloskiego naucze ...mieszkalam tm rok i duzo juz umialam teraz przerwlam nauke i sie gubie!!!! prosze ws o pomoc w przetlumaczeniu tych zdan! "Wciąz nie odpisujesz a ja siedze i tylko mysle...co wogole robisz?jak tam w szkole?a co najwazniejsze czy masz kogos(dziewczyne) ja ciagle tylko szkola,nuka i od czsu do czsu impreza i tak leci czas.Mam nadzieje ze szybko czs minie i znow bedziemy razem.Nie moge sie doczekac az znow bedziemy lezec na plazy i ptzrec sobie w oczy.....tesknie za toba i odezwij sie wreszcie!"
Błgam was pomózcie mi!to dl mnie wazne ja moze i potrafilabym w czesci to przetlumaczyc ale wole zeby to przetlumaczyl ktos kto umie wloski...a nie to co ja;(
Continui a non rispondermi ed io solo sto pensandoci..cosa fai? come va a scuola? e la cosa piu importante - ce l'hai una ragazza? da me solo la scuola, studiare e qualche volta una party e cosi passa il tempo. Non vedo l'ora di poter adraiarsi di nuovo sulla piaggia e guardarsi negli occhi..mi manchi e fatti finalmente sentire!
bardzo ci dziekuje!!!!!!!!
nie wierzę,ze po roku mieszkania we Włoszech i rocznym posługiwaniu się językiem juz zapomniałas.Napisz tak jak umiesz a wtedy mozesz liczyć na pomoc w poprawieniu.Po to jest ta stronka aby się uczyć na własnych błędach.
A po drugie.Po co skamlesz facetowi który cię kopnął w zadek.Jak sama się nie uszanujesz to nikt cię nie uszanuje.Trochę godności dziewczyno.Olej facia i poszukaj kogoś godnego ciebie.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Solo italiano