chcialabym aby mi ktos pomogl w odpisaniu na list mojemu koledze:)
"hmmm? czesc :) no strefe czasowa mamy taka sama cale szczescie...u mnie jakos leci duzo mam nauki ogolnie to malo gdzie wychodze od czasu do czasu z kolezanka do baru a tak to nauka...chalabym ci przypomniec ze mam 17 lat :D hehe ...nie za bardzo wiem o co chodzi z tym "przeslij mi...." ale chyba sie domysle :P i nie mam zamiaru umierac! odwiedze włochy na wakacje pewnie jak zawsze :D w lipcu :D troche bylam chora...mam problemy z kregoslupem i wogole...ale to jest malo wazne...szkola jak szkola raz lepiej raz gorzej za niedlugo mam mature wiec caly czas sie przygotowuje.Powiedz mi jak sie mam nie sumcic jak zobacze cie dopiero w lipcu;/?? Jestem sama nie mam chlopaka i nie ma co ukrywac! Przepraszam wogole ze odp dopiero teraz. ale powiec jak wogole jest teraz we wloszech?jaka pogoda? masz dziewczyne? chociaz raz pomyslales kiedys o mnie?? no nic to ja juz koncze milej nocy zycze:* tesknieeee;*"
bylabym na prawde wdzieczna za przetlumaczenie mi tego listu ucze sie wloskiego ale jeszcze nie jestem wstanie sama tego napisac! bardzo dziekuje :*