frasi bona notte

Temat przeniesiony do archwium.
PROSYE O TLUMACYENIE CHOC JEDNEGO WIERSYZKA!!!BUYIAKI I DYIEKUJE!Buonanotte e sogni d'oro. Te li auguro perchè i sogni aiutano a vivere, ma sapere che mi sogni, aiuterebbe a vivere me

stanotte non appena di addormenterai io entrerò nei tuoi sogni... nei tuoi pensieri... non per impaurirti... non per disturbarti... ma per sorvegliarti e proteggerti da coloro ke non ti amano come ti amo io... buona notte mio unico vero angelo
stanotte ci addormenteremo insieme... andremo in un luogo dove potremmo stare insieme x tutta la vita fuggendo da questo mondo che ci ha riservato sempre brutti momenti... buona notte amore mio...
Buonanotte e sogni d'oro. Te li auguro perchè i sogni aiutano a vivere, ma sapere che mi sogni, aiuterebbe a vivere me
Dobranoc i złotych snów. Tego ci życzę, bo sny pomagają żyć, a wiedzieć
(wiedząc), że o mnie śnisz, pomagałoby mi żyć
stanotte non appena di addormenterai(tej nocy, zanim zaśniesz) io entrerò nei tuoi sogni(ja wejdę w twoje sny)... nei tuoi pensieri(w twoje myśli)... non per impaurirti(nie żeby cię wystraszyć)... non per disturbarti(nie żeby ci przeszkadzać)... ma per sorvegliarti(ale żeby przypilnować, doglądać) e proteggerti (i chronić cię)da coloro ke non ti amano come ti amo io.(przed kimś, kto nie kocha cię tak, jak ja cię kocham) .. buona notte mio unico vero angelo(dobrej nocy mój jedyny prawdziwy aniele)
stanotte ci addormenteremo insieme(tej nocy zasniemy razem)... andremo in un luogo(pójdziemy do miejsca) dove potremmo stare insieme (gdzie będziemy mogli być razem)per tutta la vita(przez całe życie) fuggendo da questo mondo (uciekając od tego świata)che ci ha riservato sempre brutti momenti(który przeznacza dla nas zawsze złe chwile)... buona notte amore mio(dobranoc moje kochanie)...
poprawka:
appena di addormenterai - jak tylko(ledwie, zaledwie, dopiero co) zaśniesz
BARDZO DZIEKUJE ZA TLUMACZNIE! SUPER SA TE WIERSZKI!!!UN BACIO
appena TI addormenterai
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia