Dobry duszku, poproszę o przetłumaczenie, JESTEŚ?

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałabym zwrócić Państwa uwagę na moją niebanalną osobowość.
Jestem absolwentką Kolegium Nauczycielskiego, a zarazem magisterskich studiów na Uniwersytecie Łódzkim, kierunek: filologia polska. Z wykształcenia jestem nauczycielem języka polskiego. Miałam już okazję pracować w tym zawodzie. Moje doświadczenie zawodowe nie kończy się jednak na tym. Posiadam bardzo dobre przygotowanie zarówno humanistyczne, pedagogiczne, jak i rachunkowe, a także administracyjne.
Przez blisko pięć lat pracowałam na stanowisku asystenta rachunkowego. Udzielałam się jako dziennikarz w lokalnych wydawnictwach na terenie Polski. Obecnie pracuje w Sądzie, gdzie zajmuję się pracami biurowymi. Mam stały kontakt z ludźmi. Potrafię ich słuchać, doradzić, podać pomocną dłoń. Krzywda innych nie jest mi obojętna. Przez wiele lat opiekowałam się chora babcią. Pomagałam także w wychowaniu mojej ciotecznej siostry, która teraz mieszka we Włoszech.
Mam w sobie wiele energii, zapału i chęci .Zawsze myślę pozytywnie. Otwartość, szczerość, odpowiedzialność, zaangażowanie, kreatywność to cechy, które stały się nieodłącznym elementem mojego życia zarówno zawodowego jak i prywatnego.
Intensywnie uczę się języka włoskiego, który stał się moją pasją, a opanowanie go do perfekcji moim marzeniem, które wkrótce chce urzeczywistnić.
Cieszyłabym się, gdyby Państwo zdecydowali się wybrać mnie w charakterze opiekunki, a ewentualna współpraca stała się źródłem wspólnego zadowolenia, radości z dobrze podjętej decyzji.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia