krótki list- prosze o pomoc-ratujesz mi tym świeta

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo dziękuję za twoje zaproszenie i z przykrością musze stwierdzić ze z niego nie skorzystam, już wcześniej dostałam zaproszenie na święta od mojej koleżanki i nie mogę jej teraz odmówić, naprawdę bardzo żałuje ze nie będziemy mogli się spotkać, wiem ze już wszystko zaplanowałeś, bardzo mi przykro, mam jednak nadzieje ze będziemy mieli okazje jeszcze się zobaczyć, może na początku przyszłego roku? Z tego co wiem mamy ferie zimowe w tym samym czasie. Na razie składam ci świąteczne życzenia dużo miłości, zdrowia i radości z drobiazgów, które wprowadza do twojego życia wielkie szczęście
Mille grazie per il tuo invito, ma purtroppo non potro' approfittarne. Ho gia' ricevuto molto prima un'invito per le feste dalla mia amica e non posso rifiutare adesso, veramente rimpiango tanto che non potremmo incontrarci, lo so che hai gia' pianificato tutto, mi dispiace tanto, spero pero' che avremo la possibilita' di incontrarci, forse all'inizio dell'anno prossimo? se non mi sbaglio abbiamo le ferie invernali nello stesso tempo. Per ora ti mando gli auguri di Natale: molta salute,amore e gioia delle cose piccole,che portano nella tua vita felicita'.
dzięki wielkie :* :)

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia