zyczenia, proszeeeeeeeeeeee

Temat przeniesiony do archwium.
witam,,

bardzo prosze o tlumaczenie:

"Swieta Bozego Narodzenia to taki czas kiedy ludzie wybaczaja sobie bledy i nieporozumienia z przeszlosci, kiedy nie pamieta sie o zlych chwilach lecz wspomina te dobre...Wiem ze w naszym przypadku tych drugich nie bylo za wiele ale niech te swieta wypelnia twoje serce cieplem i sprawia zebys mi przebaczyl, nieczego tak bardzo nie pragne na swieta jak odzyskania twojego zaufania i przyjazni...na prawde jest to dla mnie wazne!!! z calego serca zycze ci wesolych i niezapomnianych swiat"

z gory dziekuje za tlumaczenie
Il Natale e il tempo particolare quando la gente perdona tutti gli errori e incomprensioni del passato, si dimenticano i brutti momenti e i ricordano quei belli...nel nostro caso forse non ci sono stati tanti momenti belli pero ti auguro che le feste riempiano il tuo cuore con il calore e facciano in modo che mi perdoni. Con tutto il mio cuore non desidero nient'altro che riacquistare la tua fiducia e amicizia...davvero questo e molto importante per me!!!!Con tutto il mio cuore ti augur buono e indimenticabile festa di Natale
grazie mille, za pomoc...
pozdrawiam

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne