Desmina: Powiem tak. Popatrz na zachowanie innych użytkoników, którzy umieją się zachować, i tłumaczą. Bo zachowujesz się jak dzieciak pisząc zdania typu:
"chyba sie za duzo naczytales madrych ksiazek z gramatyki" czy "uzycie kilku fachowych pojec nie swiadczy o znajomosci gramatyki i o umiejetnosci jej zastosowania"
Czy uważasz, że źle robie czytając, ucząc się i próbując się dowiedzieć jak najwięcej rzeczy ? Jeśli jesteś na tyle mądra jak mówisz, to powinnaś zobaczyć, że nic nie wprowadzam tylko chciałem się zapytać.
Przecież napisałem: "Moim zdaniem, chciałbym żeby ktoś na to spojrzał, tylko na to". A nie: "Weś co ty gadasz, przecież tam ma być apokopa jak nic".Prosze następnym razem pochamuj swoje emocje, i spróbuj się zachować.
Jeszcze jedno: "w jednym z twoich wpisow krytykowales tlumaczenie smsow a sam sie za to zabierasz" - Była 3.00 więc myślałem, że była w potrzebie dlatego chciałem jej pomóc, jeśli komuś coś przez to zrobiłem, przepraszam, ale myślałem, że próbo pomocy komuś, i dowiedzenia się czegoś nie jest karalna.
Oczywiście dziękuje wszystkim innym oprócz Des, która namnie napadła jakbym kogoś pobił.
Pozdrawiam, Piotrek