PROSZĘ BARDZO,BARDZO O PRZETŁUMACZENIE !!!!

Temat przeniesiony do archwium.
PROSZE WAS BARDZO PRZETŁUMACZCIE BO ROZUMIEM CO DRUGIE SLOWO .Z GÓRKI SLICZNE DZIĘKI::::::::::::: 1/QUANDI SARAI LIBERA SOLO DA DOMENICA IN POI....NON FA NIENTE ASPETTERO ...AMORE NON MI DICI CHE MI AMI STAMATTINA...COME MAI? LO TI AMO PIU' DI QUANDO TU AMI ME!!!! 2/SONO SEMPRE LIBERO PER TE AMORE MIO QUANDO MI VUOI SKRIVERE FALLO PURE SARO' SEMPRE PRONTO A RISPONDERTI.NON RIESCO A FARE A MENO DI TE!TI AMO E TI DESIDERIO TROPPO. 3/AMORE TI AMO ALL INFINITO IL MIO AMORE PER TE SUPERA 1 UNIVERSO bardzo będę Wam wdzięczna pozdrawiam
cześć wam!ponawiam swoją prośbę,bardzo proszę o tłumaczenie tych trzech zdań PREGO!!!!!!!!!!!!!!!!!
1)A zatem bedziesz wolna od niedzieli... nic nie szkodzi, bede czekac...... kochanie nie powiedzialas mi dzis rano ze mnie kochasz...dlaczego? ja kocham Ciebie bardziej niz Ty mnie!!!!
2)jestem do Twojej dyspozycji kochanie moje, kiedy chcesz do mnie napisac, po prostu zrob to, zawsze Ci odpowiem. Nie moge sobie bez Ciebie poradzic. kocham Cie i tak bardzo pragne.
3) kochanie, kocham Cie nieskonczenie, moja milosc do Ciebie jest potezniejsza od uniwersu....
SERDECZNE DZIĘKI kasiaresorinka ,BARDZO WIELKIE ,WIELKIE DZIĘKI -BUZKA ,POZDRAWIAM
universo --> wszechświat