na wloski:)

Temat przeniesiony do archwium.
""dzieki za troske!!jestes naprawde wielki:)na razie zostaje w polsce,wiec moze uda sie spotkac w niemczech:)musze to przemyslec:)"
Grazie per la preoccupazione!! Sei davvero un grande :) Per ora rimango in Polonia, quindi forse riusciamo a vedersi in Germani :) Ci devo pensare :)
dzieki wielkie aniakasia:)jestescie super:)
Glodna jestem, to i "a" zjadlam :) Powinno byc oczywiscie GermaniA
domyslilam sie:)dzieki jeszcze raz:)
znalazlam taka strone http://www.madhouse.it/default.htm i jest tam miejsce na wysylanie smsow do wloch..tylko nie jestem pewna czy one dochodza i czy ta stronka wogole dziala...moze ktos sprawdzic kto ma wloski numer...bylabym wdzieczna za odpowiedz,bo nie wiem czy wysylane smsy dochodza:)
Mala korekta :)
*vederci

Un bacio super-Ania :D :)
hej!!i jak???nikt nie sprawdzal tej stronki....czekam na wasza odpowiedz bo ja nie mam wloskiego numeru....
xxxxlll ale ty wchodzilas na ta stronke? Ja tam nie widze miejsca zeby wysylac sms...
nie nie wchodzilam...probowalam ale caly czas wyskakiwal mi blad.....dlatego pytam:)
bo wedlug mnie z tej stronki nie wysyla sie zadnych sms-ow. Jest tam "okienko" i kaza ci wpisac
- Name
- Mail
i na koncu invia

Jak widzisz nie ma miejsca nawet na wpisanie nr telefonu.
DZIEKI ZE SPRAWDZILAS...MNIE DZIS WOGOLE TA STRONA NIE WCHODZI, MOZE PO PROSTU POMYLILAM Z TYM O CZY TY MOWISZ, ZE TO BRAMKA SMSOW...SZYBKO SPRAWDZALAM I NIE PRZYGLADALAM SIE DOKLADNIE...ALE DZIEKI WIELKIE ZA ODPOWIEDZ:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Kultura i obyczaje

»

Życie, praca, nauka