Umbryjka aiuto!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Umbryjka kochana pomozesz mi?! si e vero lamore e un grande valore ed io penso di averlo trovato in te adesso però non portarmelo via. con il tuo sms di auguri mi hai detto che troverò la persona giusta ma la persona giusta sei tu io sono inamoratto di te voglio che fai parte della mia vita. tu ci stai pensando per me? sei tutto per me ti amo da morire! Ps.czaje sens,ale chcialabym wiedziec dokladnie dzieki wielkie pa!
.. tak, jest prawdziwa miłość i myślę, że znalazłem ją w tobie, teraz jednak nie zabieraj mi jej.
.. sms-em z życzeniami powiedzialaś mi,że znajdą kogoś, osobę stosowną, ale osobą stosowną jesteś ty , jestem w tobie zakochany, chcę, żebyś była częścią mojego życia. Ty myślisz o mnie? jesteś dla mnie wszystkim, kocham cię do szaleństwa

..myślę, że tak..
trochę mi sie 'zjadło' : si e' vero l'amore e un grande valore - tak jest to prawdziwa miłość i wielkiej wartości i myślę...
Jestes wielka!!!!!
Diewczyny prosze o tłumaczenie!! Kochany dziekuje za to co kupiłeś dla mnie a szczegulnie dla małego, to gest wielkiego serca nie spodziewała sie tego i nie wiem co mam napisać chyba tylko tyle ze... !

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia