1/e per fortuna che ti dico tutto e sono simcero...figuriamoci se ti dicevo le bugie e ti prendevo per il c.... //na szczescie mowie ci wszystko i jetsem szczery..wybacz zebym ci mowil klamstwa i robil cie w ....
2/ scusami per l e'guivoco //wybacz mi ...(napisz to poprawnie)
3/ti amo per ogni lacrima versata il nostro amora cresce sempre piu' //kocham cie za kazda wylana lze nasza milosc rosnie coraz bardziej
4/ mi sto faccendo i senti chi colpa. //???????
5/ dimmi cosa ti turba //powiedz mi co cie zatyka (czy chodzilo o "turbare")
6/ purtroppo non lo siamo...ma nella vitta nulla e' deffinitivo,ma perche vuoi chiudere? //niestety nie jestesmy tacy/kims /czyms (o czym byla mowa wczesniej-musi byc kontekst) ale w zyciu nic nie jest definitywne ale dlaczego chcesz to skonczyc?
7/allora adesso vuoi far piangere me? il silenzio vale piu' di una risposta ,mi vuoi dare notizie per piacere? //a wiec teraz chcesz sprawic bym plakal? milczenie oznacza wiecej niz odpowiedz...mogla bys mi dac odpowiedz z grzecznosci ?
8/voglio spiegazioni (se ci sono)su quello che mi hai scritto. //chce wyjasnien (jesli sa) do tego co mi napisalas
9/e dai io sto male davvero adesso perche ti ho ferito e non voglio questo ,voglio sempre e meglio per te amore ti amo e non smettero' mai di dirtelo e ricordatelo //teraz czuje sie zle poniewaz sprawilem ze cierpisz/zranilem cie, nie chce tego , chce dla ciebie zawsze jak najlepiej kochanie ja cie kocham i nie przestane ci nigdy tego mowic i pamietac o tobie
10/sai che molte volte e meglio piangere,che tenerti tutto dentro come faccio io....come sei tenera//wiesz ze wiele razy jest lepiej plakac niz trzymac wszystko wewnatrz tak jak ja to robie...jaka jestes czula..