Cammino lungo la tua via // towarzysze ci dlugo w twojej drodze
e il tempo sai non passa mai // i ten czas wiesz ze nigdy nie minie(przepadnie)
lontano da te... la vita non è facile // daleko od ciebie... zycie nie jest latwe
Nel mio silenzio resterò //w moje ciszy pozostane
e finché respiro non avrò //az do chwili kiedy nie bede oddychac(dopoki nie przestane oddychac)
ti aspetterò... io sarò qui se tornerai //bede czekal na ciebie... ja bede tu bo wiem jesli powrocisz
E poi... sarai //a pozniej... bedziesz
davanti a tutto tu // naprzeciw wszystkiemu ...ty
combatterò... per dirti che... io credo in noi // bede walczyl o ciebie... zeby powiedziec ci ze.. wierze w nas
Perché per me lo sai sei musica... nell'anima //poniewaz dla mnie wiesz ze jestes muzyka.. w duszy
e insieme a te... non cadrò... non cadrò... no-o // i razem z toba... nie upadne... nie upadne...
È per te che non mi stanco un attimo... di vivere // to dla ciebie nie meczy mnie zadna chwila... zycia
comunque andrà (comunque andrà) // pomimo wszystko bedziesz
dentro di me (dentro di me) // wewnatrz mnie (wewnatrz mnie)
tu vivrai (tu vivrai) // bedziesz zyla
e suonerai. // i bedziesz brzmiala( dzownila /grala)
Vorrei guardare gli occhi tuoi //chcialbym patrzec w oczy twoje
e in ogni istante viverti // i w kazdej chwili twojego zycia
sentire che... tu resterai... sempre con me // slyszec(czuc) ze.... ty zostaniesz.... na zawsze ze mna
Da qui... così //stad....tam
il mio sentiero sarai tu // moja sciezka bedziesz ty
mi porterai... dentro di te... se vorrai //zabierzesz mnie do wewnatrza ciebie jesli bedziesz chciala
Perché per me lo sai sei musica... nell'anima //poniewaz dla mnie wiesz ze jestes muzyka... w duszy
io senza te... non vivrò... non vivrò... no-o-o-o // ja bez ciebie... nie bede zyl.... nie bede zyl(nie bede potrafil zyc)
È per te che il sole non finisce mai... di splendere //i dla ciebie slonce nigdy nie przestanie.... swiecic
non smetterò (non smetterò) //nie przestane (nie przestane)
di amarti mai// (di amarti mai) kochac cie nigdy (kochac cie nigdy)
dentro me // wewnatrz mnie
tu suonerai // brzmisz(dzwonisz/grasz)
no-o... u-o
. . . . . .
no-o-o
Così... sarai// tam...bedziesz
davanti a tutto tu //na przeciw wszystkiemu ty
combatterò... per dirti che... io credo in noi // bede walczyc o ciebie... zeby powiedzic ci.. ze wierze w nas
Perché per me lo sai sei musica... nell'anima //poniewaz dla mnie wiesz ze jestes muzyka.. w duszy
e insieme a te... non cadrò... non cadrò //i razem z toba ... nie upadne.... nie upadne
È per te che il sole non finisce mai... di splendere //i dla ciebie slonce nigdy nie przestanie ..swiecic
comunque andrà (comunque andrà)// pomimo wszystko bedziesz
dentro di me (dentro di me) // wewnatrz mnie
tu vivrai (tu vivrai) //bedziesz zyla
e suonerai. // i bedziesz brzmiala (dzwonila/grala)