A mi przysłali z agencji turystycznej i nie wiem o co im chodzi.
HERR LUKAS
PER APPARTAMENTO VIA ZENO -
VILLETTA DANIELA
NON ABBIAMO PIU' AVUTO NOTIZIE
PREGO RISPONDERE, GRAZIE
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
ewaafra
21 cze 2007
moim zdaniem skromnym:
co do apartamentu przy ulicy Zeno czyli willi Daniela juz nie mielismy wiadomości
prosze odpowiedziec
dziekujemy
malaizka_1
21 cze 2007
i miei occhi si chiudono da soli...dobrze???
fai una buona dormita-wyspij sie?
agatkaf
21 cze 2007
mi si chiudono gli occhi
dormi bene
malaizka_1
28 cze 2007
domani ho un altro l'addestramento dalle 8 alle 12.parleranno di cellulari che devo proporre ai clienti.devo conoscere tutti i dati tècnici per uno nie zaskoczyl mnie jakims pytaniem....
pomozecie?
kasia-z-milano
28 cze 2007
jutro mam kolejne szkolenie od 8 do 12.beda mowic o telefonach komorkowych,ktore mam proponowac klientom.musze znac wszystkie dane techniczne kazdego z telefonow
malaizka_1
28 cze 2007
kasiu dziekuje ci bardzo za twoja pomoc ale to wyzej napisalam ja i chcialam zeby mi ktos to sprawdzil i dopisal te slowa po polsku:) pomozesz?
kasia-z-milano
28 cze 2007
hmmm mam dopisac,ze masz poznac dane techniczne by nikt nie mogl cie zaskoczyc pytaniem na ktore nie potrafilabys odpowiedziec?
malaizka_1
28 cze 2007
kasiu...domani ho un altro l'addestramento dalle 8 alle 12.parleranno di cellulari che devo proporre ai clienti.devo conoscere tutti i dati tècnici per uno NIE ZASKOCZYL MNIE JAKIMS PYTANIEM...chodzi mi o to abys mi mogla przetlumaczyc ten teks duzymi literami z polskiego na wloski.
kasiu...domani ho un altro l'addestramento dalle 8 alle 12.parleranno di cellulari che devo proporre ai clienti.devo conoscere tutti i dati tècnici per uno NIE ZASKOCZYL MNIE JAKIMS PYTANIEM...chodzi mi o to abys mi mogla przetlumaczyc ten teks duzymi literami z polskiego na wloski.
genio/eugenio
28 cze 2007
...un altro l'addestramento...nie można stosować jednocześnie dwóch rodzajników.
kasia-z-milano
28 cze 2007
un'altro addestramento
NIE ZASKOCZYL MNIE JAKIMS PYTANIEM-non mi abbia sorpresa con qualche domanda.
malaizka_1
28 cze 2007
genio/eugenio wiec moze ty mi pomozesz???
mandarynka1980
28 cze 2007
Kasiu jak jest po włosku" giełda papierów wartościowych
malaizka_1
28 cze 2007
kasia z milano dziekiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki;)
malaizka_1
28 cze 2007
la borsa valori-gielda papierow watosciowych
malaizka_1
28 cze 2007
una giornata dura? jest ok ??? czy un giorno duro???