prosze kto mi przetlumaczy

Temat przeniesiony do archwium.
61-80 z 80
| następna
na seksie zwiazek nie polega bo nie seksem czlwoiek tylko zyje
No tak ale czlowiek to kobieta,a facet jest tylko facetem.on mysli o seksie co 7 min,podobno.
Ale Ty wierzysz w to co piszesz?
mowi sie ze natura meska jest grzeszna a kobieca boska chyba sie tak dokonca nie zgodze ze facet mysli tylko o seksie
Mysle ze jestem sprawiedliwa i to bardzo,w mom zyciu bylam obsesjonatka sprawiedliwosci.Plec meska mysli inaczej niz my,uwierzcie,oni mysla inna polkula mozgu.Inf .nie masz cos z psychologi do wklejania tu?
moze i mysla inna polkula mozgu tyle ze faceci sa rozni
Tak moja droga Ilecka,wierze w to co pisze.A moze zrobimy sondaz wsrod plci meskiej z forum- ile razy myslisz o seksie w ciagu dnia?nie ma sensu,to juz jest przebadane.Ale faciamo pace?odpuszczam .
Myślę że jesteś bardzo niesprawiedliwa.
Oczywiście, że płeć męska myśli inaczej (m.in. bardziej konkretnie niż kobiety, co się im chwali).
Dlatego są kobiety i mężczyźni, żeby razem się dopełniali. Ale by była nuda, gdybyśmy byli jednakowi!
ALe nie musimy fare pace, bo się nie kłócimy :)
Ja tylko jestem w szoku, bo zawsze się szokuję jak czytam jakieś takie skrajne przekonania. A TWoje uważam za skrajne :)

Ja wierzę, że faceci częściej myślą o seksie, ale nie myślą TYLKO o tym.
piszesz ze faceci mysla o seksie a kobiety o czym??
mysle ze zdrowa kobieta tez o tym czasem pomysli anie tylko faceci
Storotka chyba mialas niefajne zdarzenia, ze masz taki poglad na facetow,
pewnie i mysla o seksie co 7 min ale o czym mysla co 6 minut, moze o zonie, rodzinie?
nie wiadomo, nie sprawdzono
ja ich wcale nie bronie, tylko to inny swiat po prostu,
zaakceptujmy ich, oni tez potrafia kochac, nawet bardzo,
swiat jest piekny bo rozny
Rozbawilo mnie slowo> dopelniali> no bo dopelniali...do pelna..no nie teraz to ja mam grzeszne mysli!Po tym dopelnieniu byc moze 9 mies pozniej urodzi sie bel bambino.
piszesz ze faceci mysla o seksie a kobiety o czym??
mysle ze zdrowa kobieta tez o tym czasem pomysli anie tylko faceci
Poczatkujaca25, czyli jak ten Twój Casanova przyśle sms to myślisz o seksie z nim?)
Oczywiście, że płeć męska myśli inaczej (m.in. bardziej konkretnie niż kobiety, co się im chwali).
Ilecka, imieniu wszystkich facetów tego forum dziękuję)
on nie jest moj casanowa bo to moj mąż tylko szkoda ze ja nie umie na perfekt wloskiego bo mam braki raczej w jezyku niemieckim sie porozumiewamy bo on zna niemiecki
Skrajne..nie,to obserwacje z zycia.Jestem w zyciu obserwatorem.Lubie to,czytam..pochlaniam ksiazki,ja je poprostu pochlaniam...zawsze pisza tam o seksie,to naturalne.Inaczej ludzie nie beda kupowac ksiazek.I zaczelam osbserwowac rod meski,interesowac sie seksuologia,nawet jestem w tym niezla.Tu we wloszech biora mnie za lekarza,rozesmialm sie teraz,ale moi mili to tylko obseracje z zycia i wiedza nabyta,z ktora troszke sie dziele z wami a wy sie irytujecie.Pace!
Jasne Inf.co bysmy robily bez facetow na tym swiecie?Byloby jak w SEKSMISJI?
Och nie ma za co :) Naprawdę tak myślę :)
Stokrotka, myślałam, że jak dwoje ludzi ma różne opinie, to mogą je skonfrontować nie będąc posądzanymi o to że się irytują.

Notte!
on nie jest moj casanowa bo to moj mąż tylko szkoda ze ja nie umie na perfekt wloskiego bo mam braki raczej w jezyku niemieckim sie porozumiewamy bo on zna niemiecki
Poczatkujaca25, ale pisuje jak typowy Casanova)
Temat przeniesiony do archwium.
61-80 z 80
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia