Zalezy mi aby kto przetłumaczył ten text: " Allora io o parlato con mio padrone e lui mi ha detto che io avrò soltanto solo una settimana. Mi dispace tanto stella. Ma voi non potete di venire qua?. Qui co pensiamo tutto noi mi manchi comunque la nostra favola non finnise, e non finirà mia baby" Hm..?
A więc(chociaż nie zaczyna się tak zdania) rozmawiałem z moim szefem i on mi powiedział,że będę miał tylko tydzień. Bardzo mi przykro, gwiazdko.Ale wy nie możecie tu przyjechać?My tu o wszystkim pomyślimy. Bardzo mi ciebie brakuje i nasza bajka nie kończy się i nigdy się nie skończy moja maleńka
oko_37
09 sie 2007
dziękuje bardzo!. Jesli mozna przetłumaczyć mi to na włoski... " Ewa tez ma problem urlopem... Ja bym mogła, ale wolałabym z Ewą!, To przyjedzcie na tydzien. Spędzimy wspaniale czas!!! Proszę, bo inaczej się nie da...
oko_37
09 sie 2007
wystarczy tyle aby przetłumaczyc " To przyjedzcie na tydzien. Spędzimy wspaniale czas!!! Proszę, bo inaczej się nie da...'
stronzo
09 sie 2007
Anche Ewa ha un problema con le vacanze...io potrei venire, ma preferirei con Ewa!
Allora venite per una settimana. Avremo bellissimo tempo!!!
Per favore, non si può fare in un altro modo...
oko_37
09 sie 2007
bardzo prosze jakas dobra duszyczke, włoskiego nie ucze sie długo, a nawet teraz nie jestem w domu gdzie mam materiały do nauki... nie poradze sobie sama teraz z tym tłumaczeniem...:(
oko_37
09 sie 2007
a to " di venire la ma che faco con 5 giorni, 3 giorni ci vogliono solo per strada rimangono solo 2 giorni non va bene se no vengano a dicembere" ???
stronzo
09 sie 2007
...przyjechać tam, ale co zrobię z 5 dniami, 3 dni są potrzebne na drogę, pozostają tylko 2 dni, nie będzie dobrze jeśli nie przyjadą(oni)/przyjedziecie państwo do grudnia?
ok ostatnie zdanie obiecyuje!!! juz Was nie bede męczyć ale i tak jestem ogromnie wdzieczna!!! a więc " Mozecie przecież wyjechac sobie wieczorem w piatek i będziecie w sobote,trasa wam zajmie tylko cały jeden dzien,nic wiecej! Przeciez sama jechałam do Was autobusem więc wiem. I wtedy bedziecie u nas pewłne 6 dni!. ale jak chcecie!"
stronzo
09 sie 2007
Ma potreste pure partire venerdi sera e arrivereste sabato, il viaggio durerebbe solo un giorno intero, ma niente di più! Io stessa sono pure andata da voi in pullman, quindi lo so com'è. Cosi potreste stare da noi 6 giornate intere! Ma fate come volete!