plisss!!!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Opisując to, co do Ciebie czuję,
Myśli mam dużo - ich mi nie brakuje,
I choć czasami się źle zachowuję,
To i tak wszyscy wiedzą, że Cię potrzebuję.
kochasz mnie i za to Ci dziękuję.
Kiedy patrzę w Twoje oczka, jak jesteśmy blisko,
Wiem, że nasze uczucia przezwyciężą wszystko.
Gdy widzę jak Twoja twarz promienieje jak Słońce,
Wtedy te chwile są jeszcze bardziej gorące.
Wiem też, że tych złych chwil się trochę nazbierało,
Lecz Twoje serduszko mnie kochać nie przestało.
Głęboko wierzę w naszą miłość, która nie zna granic,
Bo to właśnie dla niej nie chcemy się ranić.
I mimo wszystko - czy jest dobrze czy źle,
Ja i tak zawsze będę KOCHAla cie
hmmm...
Riscrivendo tutto cio` che sto provando per te...non mi mancano dei pensiero - ne ho tanti. E anche quando mi comporto male, ormai tutti sanno che ho bisogno di te. Mi ami ed io ti ringrazio.Guardando nei tuoi occhi quando stai vicine me so che i nostri sentimenti riescono a sopravivere tutto.Quando vedo il tuo viso splendente come fosse il sole...questi momenti sono ancora piu` caldi. C`erano pure dei momenti brutti lo so, ma so anche che il tuo cuore non ha smesso amarmi.Credo profondamente nel nostro amore, l`amore senza confine. Per il questo amore non riusciamo a ferirci e nonostante tutto - nel bene e nel male-sappia che io ti amo e ti amero` per sempre.
non mi mancano dei pensieri - ma byc, chodzi o poczatek
Niekiedy lezac tak sobie na lozku,ogarnia mnie zaduma.Wspominam cale swe zycie, dzien po dniu wracaja wspomnienia,te dobre i te drugie.Uswiadamiam wtedy sobie ze od tak niedawna wiem co to milosc,ze od tak niedawna czuje jej smak.Nie zawsze byl on slodki,czasami okropiony potokami lez.I w tedy przed oczami pojawia sie twarz,anielskiej urody.Pogodny usmiech rozjasniajacy usta zdaje sie sklejac rany rozdartego bolem serca.Piekne oczy,patrzace na mnie z taka szczeroscia i pogoda ducha uspokaja moje rozszalale wnetrze.Slodki glos szczepczacy te dwa najwspanialsze slowa staje sie dla mnie sensem by zyc,by Kochac..Jak myslisz Kochany,o kim teraz mowie?Tak,to dzieki Tobie me zycie z szarosci nasycilo sie barwami!To dzieki Tobie nie boje sie isc dalej przez zycie,nie boje sie Kochac..Pragne by to uczucie bylo tylko Twoje,tylko dla Ciebie,gdyz Kocham Cie szalenie i wiem ze nigdy nie opusci ono mego serca!KOCHAM CIE SKARBIE I DOPOKI ME SERCE TETNI ZYCIEM,KOCHAC CIE NIE PRZESTANE!!

mozesz mi ten list przetlumaczyc!!prosze bardzo pilne

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia