prosze na j polski

Temat przeniesiony do archwium.
Amore mio, da quando ti ho conosciuto non ho fatto altro che pensare a te... mi hai stregato con il tuo sguardo così dolce... Come potrei non volerti bene? Non c'è un secondo che tu non sia nella mia mente... continuo a rileggere tutti i tuoi messaggi, sono bellissimi, tu sei bellissimo, tutto quello che mi fai vivere e bellissimo... Voglio che tutto questo non finisca più e che continui per sempre... sei tu che mi dai la forza ogni giorno di andare avanti... Mi manchi troppo amore mio, non posso stare senza te ti voglio troppo a presto il tuo amore
Kochanie, odkąd Cię poznałam/poznałem cały czas myślę o Tobie... Oczarowałaś/Oczarowałeś mnie swoim słodkim spojrzeniem...Jak mógłbym/mogłabym Cię nie kochać. Nie ma sekundy, w której nie myślałbym/myślałabym o Tobie.Wciąż czytam od nowa twoje wiadomości, są piękne, ty jesteś piękny, wszystko to co dzięki Tobie przeżywam jest piękne...Pragnę, żeby to się nigdy nie skończyło i trwało na zawsze...To ty codziennie dajesz mi siłę, aby iść do przodu...Tęsknie za Tobą zbyt mocno kochanie, nie mogę żyć bez Ciebie, pragnę Cię. Do zabaczenia wkrótce kochanie
Bardzo ci dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia